Erdoğan'dan Çok Sert Tepki!


Erdoğan'dan Çok Sert Tepki!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve yeni doğum yapan eşine yönelik çirkin paylaşımlara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan çok sert tepki geldi

Gelen son dakika bilgisine göre AK Parti İl Başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Albayrak ve eşine yönelik çirkin paylaşımlara şu sözlerle çok sert çıktı:

"Önceki gece 8. torunum Hamza Salih dünyaya geldi. Rabbim Hamza Salih'e de hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Berat Bey sevincini bir sosyal medya mesajı ile paylaştı. Onbinlerce kişi iyi dileklerini ifade eden yorumlar yazdı. Sayıca az da olsa namusu haysiyeti olmayan kalbi kararmış bazı alçaklar hakaretlerle bu güzel iklimi kirletmeye çalıştı. Yargı ve emniyet hemen harekete geçti. Dünyaya gözlerini henüz açmış bir bebek üzerinden ailesine ve onların temsil ettiği değerlere saldıran bu alçakların peşini bırakmayacağız. Hukuk önünde işledikleri suçu elbette soracağız. Son yıllarda bu tür ahlaksızların artmasında sosyal mecraların kontrolsüzlüğü de etkili. Bunlar ahlak sahibi değil. Yalanın, iftiranın alıp başını gittiği bu mecraların bir düzene sokulması şarttır. Bir kişinin yüzüne karşı ifade edildiğinde suç olan her şey sosyal medyada da suç olmalıdır. Bir an önce düzenlemeyi Meclis'e getirip sosyal medya mecralarının kontrol edilmesini istiyoruz."