Ünlü Şarkıcı İsyan Etti!


Ünlü Şarkıcı İsyan Etti!

Tırnaklarını çok uzun kullanan dünyaca ünlü şarkıcı Cardi B sonunda isyan etti. Ünlü şarkıcı "Herkes bana tuvalette nasıl rahat ediyorsun? diye soruyor. Her seferinde yıkıyorum" diyerek şaşırtan bir açıklama yaptı

Son dönemde Türk medyasının da yakından takip ettiği Cardi B, marjinal görünüşüyle da adından söz ettirmeyi başarıyor. Hayranlarıya sık sık etkileşimde bulunan şarkıcı, son paylaşımıyla şaşırttı.

Genelde tırnaklarını uzun kullanan yıldız şarkıcı, bu konuda gelen eleştirilere sosyal medya hesabından ilginç bir şekilde isyan etti.

Genç şarkıcı, "Herkes bana tuvalette nasıl rahat ediyorsun? diye soruyor. Her seferinde yıkıyorum" diyerek hayranlarının tuhaf merakını giderdi.Sormayın artk"

Her anını sosyal medya hesabından paylaşmasıyla bilinen Cardi B, geçtiğimiz günlerde kalçasına yaptırdığı tavuzkuşu dövmesini de cesur pozlarlahayranlarına göstermişti.

Dünyaca ünlü Amerikalı şarkıcı Cardi B'nin sosyal medya paylaşımıyla Muhteşem Yüzyıl fanı olduğu ortaya çıkmıştı.

Türk takipçilerinin soruları üzerine diziyi sıkı bir şekilde takip ettiğini dile getiren Cardi B, 'Günde beş bölüm izliyorum, Hürrem Sultan neden değişti' yorumlarıyla Türk hayranlarının gönlünü fethetmişti.