Süper Lig'de Çok Kritik 4 Maç!


Süper Lig'de Çok Kritik 4 Maç!

Süper Lig'in son haftasında küme düşme hattında ve Avrupa kupalarında sıralamayı belirleyecek birbirinden önemli 4 karşılaşma daha var

Süper Lig'de 34 haftalık büyük çekişme bugün sona eriyor. Küme düşme hattını ve Avrupa Kupalarına katılmak isteyen takımları yakından ilgilendiren 4 müsabaka saat 21:00'de başlayacak.

Denizlispor'a bir puan yetiyor

Süper Lig'de 2019/2020 sezonun son haftasında Yukatel Denizlispor ile MKE Ankaragücü, alt sıraları yakından ilgilendiren kritik bir mücadelede karşı karşıya geliyor. Yukatel Denizlispor bu maçtan puan alırsa, diğer karşılaşmaların sonuçlarına bakmadan Süper Lig'de kalmayı garantileyecek. 

MUHTEMEL 11'LER

Yukatel Denizlispor: Hüseyin, Oğuz, Zeki, Mustafa, Bergdich, Sacko, Murawski, Recep, Aissati, Rodallega, Estupinan 

MKE Ankaragücü: Friedrich, Cebrail, Kitsiou, Kulusic, Atilla, Michalac, Lukasik, Sedat, Lobjanidze, Scarione, Orgill

Malatyaspor kazanıp Denizli'yi bekleyecek

Küme düşme hattında, 16. Sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in son haftasında herhangi bir iddiası bulunmayan Gaziantep Futbol Kulübü'nü ağırlıyor. 

Malatya temsilcisinin bir başka kümede düşme ihtimali olan ekip, Yukatel Denizlispor karşısında ikili averajda üstünlüğü bulunuyor. 

Yukatel Denizlispor, Ankaragücü'ne mağlup olup, BtcTurk Yeni Malatyaspor da, Gaziantep Futbol Kulübü karşısında kazanırsa Hikmet Karaman'ın öğrencileri kümede kalacak. Aksi tüm senaryolarda ise Malatyaspor küme düşmüş olacak.

MUHTEMEL 11'LER: 

BtcTurk Yeni Malatyaspor: Farnolle, Chebake, Mina, Hadebe, Hafez, Gökhan, Murat, Donald, Walter, Fofana, Umut

Gaziantep FK: Günay, Djilobodji, Kana Bıyık, Tosca, Olkowski, Maxim, Sousa, Güray, Morais, Kenan, Muhammet

Alanyaspor Avrupa aşkına!

Trabzonspor deplasmanında harika bir geri dönüşe imza atarak, Süper Lig'de kalmayı garantileyen İttifak Holding Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor'u misafir ediyor. Kümede kalmayı garantileyen Konyaspor haftalar sonra rahat bir maça çıkarken Aytemiz Alanyaspor kazanıp Galatasaray'ı altına almak istiyor. Turuncu-Yeşilliler ligi 5. tamamlayabilirse Trabzonspor'un UEFA'dan men ceza alması durumunda Avrupa biletini cebine koyacak.

MUHTEMEL 11'LER

İH Konyaspor: Ertuğrul, Ali Turan, Selim, Anicic, Ferhat, Amir, Shengelia, Hüseyin, Miya, Daci, Bajic

Aytemiz Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Caulker, Tzavellas, Nsakala, Efecan, Ceyhun, Siopis, Bakasetas, Fernandes, Cisse 

Sivasspor'un gözü ikincilikte!

Süper Lig'in son haftasında Göztepe, Demir Grup Sivasspor'u konuk ediyor. 
Lig ikinciliğini kovalayan Kırmızı Beyazlılar, Göztepe'yi deplasmanda yenip; Trabzonspor'un Hes Kablo Kayserispor'a mağlup olmasını bekleyecek.
Ligde kalmayı garantileyen Göztepe için ise karşılaşma klasman değeri taşıyor.

MUHTEMEL 11'LER

Göztepe: Beto, Murat, Titi, Atınç, Berkan, Halil, Soner, Mossoro, Castro, Tripic, Napoleoni

DG Sivasspor: Samassa, Barış, Appindangoye, Caner, Uğur, Fatih, Cofie, Mert Hakan, Emre Kılınç, Yattabare, Kone