Gündeme Bomba Gibi Düştü!


Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, aracını geç getiren valeye tepki gösteren Kerimcan Durmaz ile birbirine girdiği Akkuş, tavırlarından rahatsız olduğu Durmaz'a "Sen kimsin, adam gibi konuş" diyerek üzerine yürüdüğü söylentisi gündeme bomba gibi düştü. Konu hakkında açıklama yapan Durmaz, haberleri kesin dille yalanladı

Nisan ayında oğlunu kaybetmenin acısıyla yıkılan eski manken Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş, geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomeni ve DJ Kerimcan Durmaz ile birbirine girdiği ileri sürüldü.

KERİMCAN'IN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

İddiaya göre: Olay, geçtiğimiz aylarda Trump Towers binasında yaşandı. Durmaz, rezidansın valesinden aracını istedi. Görevli kişi arabayı geç getirince sosyal medya fenomeni bağırmaya başladı. O esnada, orada bulunan Akkuş ise "Sen kimsin, adam gibi konuş" diyerek Durmaz'a tepki gösterdi.Durmaz'ın üzerine yürüyen iş insanını güvenlik görevlileri engelledi. Kısa süreli gerginliğin ardında ünlü fenomen, oradan uzaklaştı.Hakkında çıkan haberlere Instagram hesabından yanıt veren Kerimcan Durmaz, böyle bir olayın gerçek olmadığını belirterek dava açacağını duyurdu.