Sibel Parmaksız'dan Çarpıcı Açıklama!


Sibel Parmaksız'dan Çarpıcı Açıklama!

ZORUNLU AÇIKLAMA

Ben söylemekten yoruldum ama bazı arkadaşlarımız ne yazık ki laf üretmekten yorulmadı.

Hakkımda aylardır devam eden söylentilere televizyon programında ve sosyal medya kanallarında gereken cevabı verdiğimi düşünüyordum. Ancak yine ve yeniden açıklıyorum.

Sibel PARMAKSIZ ve ekibi kadın mücadelesi için yola çıktı. Gerçek anlamda bir değişim için yola çıktı. Hiçbir aday ile birleşme konuşması yapmadık ve yapmayacağız.

Tekrar altını çiziyorum; “listemiz kırmızı ve bu listeye Sibel PARMAKSIZ ‘ın başkanlığında katılmak isteyen arkadaşlarımıza elbet kapımız açık.”

Biz güzel ve geniş bir aileyiz. Hiç kimseyi bu ailenin dışında görmek kimsenin haddi değildir ve hakkı da yoktur.

Kadınları kucaklamak, birlik ve dayanışma içinde olmak, çalışma prensiplerimizin en başında yer alır. İsteyen arkadaşımız bizimle birlikte bu mücadelenin bir parçası olabilir. Buna sonuna kadar açığız.

Ne değerli arkadaşımız Fatma Köse, ne de değerli arkadaşımız Ayten Gülsever ile birleşme konuşması asla yapılmadı. Bizim başkanlığımız dışında yapılacak konuşmalara kapalıyız.

Kasıtlı olduğuna inandığımız söylentilerin nedenlerini tahmin etmemiz zor değil. Çünkü geliyoruz..

Yalan üzerine siyaset yapma biçimi bize ait olmadığı gibi asla parçası olmadık, olmayacağız.

Fikirler, hedefler, projeler konuşulsun. Partimizin ve ülkemizin ihtiyacı olan kadın hareketinin liderliğine talip olmak ciddi sorumluluk ister.

Bazı arkadaşların bunları hatırlamalarını ve kadın mücadelesine inanarak davranmalarını umar, saygı ve sevgilerimi sunarım.

Sibel PARMAKSIZ