Dev Yatırım!


Dev Yatırım!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adana'da toplu açılış töreninde konuşma yaptı. Erdoğan, "Küresel düzeyde enerji, mal, hizmet fiyatları fahiş oranda arttığı halde biz bunları 3'te biri 5'te biri yansıtarak vatandaşlarımızı koruyoruz" dedi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Adana'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, küresel düzeyde enerji, mal ve hizmetlerde fahiş fiyat artışları olduğunu belirterek, "Biz bunları 3'te biri 5'te biri yansıtarak vatandaşlarımızı koruyoruz. Amerika'nın İngiltere'nin halini görüyorsunuz değil mi, benzin yok benzin. Almanya'da, Fransa'da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar. Türkiye'de böyle bir sorun yok" diye konuştu. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

"Türkiye'ye güvenip yatırım yapan hiç kimse pişman olmaz. Ülkemizdeki ve dünyadaki tüm yatırımcıları Türkiye'nin kendilerine sunduğu imkanları, fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Kapılarımızın yatırımcılara sonuna kadar açık olduğunu bir kez daha tekrarlamak istiyorum.

Bay Kemal, bak 'Fabrika var mı?' diyordun. 26 fabrikayı bugün açıyoruz. 

"BAŞARININ ARDINDAKİ ASIL KAHRAMANLAR ÖZEL SEKTÖRÜMÜZDÜR"

Ülkemiz bu yılın ilk çeyreğinde 7.2, ikinci çeyrekte ise 21,7 büyüme oranları ile yükseliş trendini sürdürdü. Hiç şüphesiz, bu başarının ardındaki asıl kahramanlar yatırımcı ve işçisiyle özel sektörümüzdür. 

"FİYATLAR FAHİŞ ARTIYOR, BİZ 3'TE 1'İ, 5'TE 1'İ YANSITIYORUZ"

Sıkıntılarımız elbette var ama hepsinin de çözümü bizde mevcut. Tüm dünyanın siyasi, sosyal, ekonomik sorunların ateşiyle kavrulduğu bir dönemden geçiyoruz. Biz ülkemizin en az hasarla, hatta çoğu alanda çok büyük kazanımlarla bu dönemi geride bırakması için çalışıyoruz. Küresel düzeyde enerji, mal, hizmet fiyatları fahiş oranda arttığı halde biz bunları 3'te biri 5'te biri yansıtarak vatandaşlarımızı koruyoruz. Amerika'nın İngiltere'nin halini görüyorsunuz değil mi, benzin yok benzin. Almanya'da, Fransa'da kuyruklar, yiyeceklerini bulamıyorlar. Türkiye'de böyle bir sorun yok."