Hafta sonu havalar nasıl olacak?

Hafta sonu havalar nasıl olacak?

Hafta sonu havalar nasıl olacak? Meteoroloji İstanbul, Ankara ve İzmir son hava durumu raporu

10 Mart 2018 - 09:40

Hafta sonu havalar nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere birçok ilde hafta sonu az bulutlu ve güneşli olacak. Yeni hafta Salı gününden itibaren güneşli hava yerini yine sağanak yağışa bırakacak. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere diğer illerde hava sıcaklıkları nasıl olacak? Meteoroloji son hava durumu raporu ve güncel bilgiler haberimizde.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan son hava durumu raporuna göre, hava sıcaklığının yurt genelinde 2 ila 4 derece artacağı tahmin ediliyor. İstanbul hava durumunda ise, Cumartesi, Pazar ve Pazartesi güneşli hava hakim olurken Salı gününden itibaren sağanak yağışlı hava geri dönüyor. Çarşamba gününden itibaren ise gökgürültülü sağanak yağışın yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Meteoroloji son hava tahminlerini ve son dakika haberleri mynet.'com'dan takip edebilirsiniz.
Parçalı, güney kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 14°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

AYDIN °C, 22°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

İZMİR °C, 20°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

UŞAK °C, 15°C
Parçalı yer yer çok bulutlu

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x