Haluk Levent, Elon Musk’ı çok fena ti’ye aldı

Haluk Levent, Elon Musk'ı çok fena ti'ye aldı

200 milyar dolar serveti bulunan Elon Musk'ın "Evim yok, arkadaşlarımın boş odalarını kullanıyorum" açıklaması sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaşanan bu gelişmeden sonra AHBAP Derneği Başkanı sanatçı Haluk Levent, Musk'ı ti'ye alıp açıklamasına dair bir haberi alıntılayarak, "Haydi Ahbap! Arkadaşımıza ev bulalım. @ahbap_dallas" notunu düştü.

18 Nisan 2022 - 16:04

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, bir evi olmadığını ve arkadaşlarının boş odalarında kaldığını söyledi. Musk, ayrıca tatil de yapmadığını ifade ederek; zamandan tasarruf etmek için bir uçağa sahip olduğunu belirtti.

Dönem dönem Musk'ın sevgilisi olan Grimes da Vanity Fair ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda, "bazen yoksulluk sınırının altında" yaşadığını söyledi ve delik olmasına rağmen yatak almayı reddettiğini ifade etti.

Musk'ın söz konusu açıklamasının sosyal medyada gündem olmasının ardından, AHBAP Derneği Başkanı sanatçı Haluk Levent'ten de esprili bir paylaşım geldi. Ekibi ile yaptığı sosyal yardımlarla bilinen Levent, Elon Musk'ın açıklamasına dair bir haberi alıntılayarak, "Haydi Ahbap! Arkadaşımıza ev bulalım. @ahbap_dallas" diye yazdı. Haluk Levent'in yapmış olduğu paylaşımın altına ise yüzlerce Twitter kullanıcısı yorum yaptı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x