Hamza Dağ’dan Açıklama!

Hamza Dağ'dan Açıklama!

26 Mart 2021 - 15:36

Ankara'da araç içinde uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Kürşat Ayvatoğlu gözaltına alındı. AK Partili Hamza Dağ da konuyla ilgili açıklama yaptı

https://twitter.com/avhamzadag


 
Ankara Emniyet Müdürlüğü, araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşılan Kürşat Ayvatoğlu'nun gözaltına alındığını bildirdi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarında bir kişinin araçta uyuşturucu-uyarıcı madde kullanırken çekilmiş görüntülerinin paylaşılması üzerine çalışma başlatıldığı belirtildi.

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen Kürşat Ayvatoğlu'nun gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada, şüpheli hakkında adli tahkikat başlatıldığı bildirildi.

HAMZA DAĞ AÇIKLAMA YAPTI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada görüntüleri yayınlanan Kürşat Ayvatoğlu danışmanım veya özel kalem müdürüm değildir. Yaklaşık 1 yıldır genel merkez büro personeli olarak çalışan kişinin dün akşam iş akdi fesh edilmiştir. Şahıs hakkında gözaltı işlemi yapılmıştır. Yasal sürecin takipçisi olacağız. Uyuşturucu ve bağımlılıkla mücadele en hassas olduğumuz konulardan biridir. Bu konudaki mücadeleyi siyasi ayrım gözetmeksizin hepimiz birlikte yapmalıyız. Tüm gençlerimizi bu illetten kurtarmaya var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz" dedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x