Her Kadının Erkekler Hakkında Bilmesi Gerekenler!

Her Kadının Erkekler Hakkında Bilmesi Gerekenler!

10 Mayıs 2019 - 20:00

Daha mutlu bir ilişki yaşamak istiyorsanız, erkekler hakkında bunları mutlaka bilmelisiniz

Erkeklerin de en az kadınlar kadar zor varlıklar oldukları kesin. Söz konusu ilişki yaşamak olduğunda, bu durum iki katına çıkabiliyor. İşte her kadının erkekler hakkında bilmesi gereken 10 şey...


1. Kadınların çok daha çabuk aşık olduklarını mı düşünüyorsunuz? Yapılan araştırmalara göre erkekler, kadınların sandığından daha hızlı aşık oluyorlar.

2. Yatak odasında seksi ilk başlatan taraf her zaman erkekler olmak zorunda değil. Bu yüzden yatakta ilk adımı atan taraf kadın olduğunda erkekler bu durumdan çok hoşlanıyor. Ayrıca farklı deneyimler yaşamak da onları baştan çıkarmaya yetiyor.

3. Erkeklerin bağlanma konusunda büyük bir korkuları oldukları düşünülür. Ancak evli çiftler üzerinde yapılan bir araştırmada erkeklerin %90'ı yeniden biriyle evlenme şansları olsa yine aynı kişiyi seçeceklerini söyledi.Yani ilişkide bağlılık yalnızca kadınlara özel değil!

4. Erkeklerin bakımlı kadınlardan etkilendikleri bilinen bir gerçek. Ancak yataktan yeni kalkmış pijamalı haliniz de onları baştan çıkarabiliyor. Erkekler, en doğal hallerinizi gördüklerinde sizi kendilerine daha yakın hissedip son derece çekici buluyorlar.

5. Düşünülenin aksine erkekler, romantik kadınları, seksi kadınlardan çok daha fazla beğenirler. Tıpkı doğal kadınları, abartılı makyaj yapanlara tercih ettikleri gibi...

6. Aşık olan erkek, duygularını paylaşır; sevgilisini güldürmeye çalışır, ona bol bol sarılıp öpmekten de asla çekinmez. Kısacası sevgilisine çok daha fazla sevgi dolu davranır.

7. Erkeklerin yatakta sadece seks düşündüklerini sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz. Erkekler, sevgililerine sarılmayı kadınların tahmininden çok daha fazla severler.

8. Erkekler, ilişkide ilk "Seni seviyorum" diyen taraf olmaktan çekinmezler. Yapılan araştırmalara göre erkeklerin %66'sı bu konuda oldukça açık.

9. Yanızca kadınlar değil, erkekler de kendilerine iltifat edilmesinden çok hoşlanır. Özellikle kaslarına yapılan iltifatlar onları derinden etkiliyor.

10. Erkeklerin hali hazırda ilişkileri olsa bile, başka kadınları fiziksel olarak çekici buldukları bir gerçek. Ancak bu durum onlarla yakından ilgilendikleri anlamına da gelmiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x