Her Şeyi Birlikte Yapan Çiftlerin Kendini Bulacağı 18...

Her Şeyi Birlikte Yapan Çiftlerin Kendini Bulacağı 18 İllüstrasyon

Güney Koreli çizer Kyu-Young'dan; ilişkisini baş tacı edenlerin kendisini bulacağı, yalnızlığın tadını çıkaranlarınsa şöyle bir düşüneceği illüstrasyonlar sizlerle!

11 Mart 2018 - 18:20

1. Güney Koreli sanatçı Kyu-Young, gerçek hayattan ilham aldığı illüstrasyonlarında, aşkın en sade ve yalın halini konu ediyor.

Güney Koreli sanatçı Kyu-Young, gerçek hayattan ilham aldığı illüstrasyonlarında, aşkın en sade ve yalın halini konu ediyor.
 

2. Birlikte vakit geçirmeye bayılan, her anını en minnoş şekilde değerlendiren bir çift ve onların hesapsız kitapsız ilişkisine şahit oluyorsunuz.

Birlikte vakit geçirmeye bayılan, her anını en minnoş şekilde değerlendiren bir çift ve onların hesapsız kitapsız ilişkisine şahit oluyorsunuz.
 

3. Dedik ya Kyu-Young ilhamını gerçek hayattan alıyor diye, kendisinin 3 yıl önce tanıştığı sevgilisiyle tıpkı az evvel anlattığımız gibi bir ilişkisi var.

Dedik ya Kyu-Young ilhamını gerçek hayattan alıyor diye, kendisinin 3 yıl önce tanıştığı sevgilisiyle tıpkı az evvel anlattığımız gibi bir ilişkisi var.
 

4. Hatta bu ay evlendiklerini de belirtiyor. Koreli çizerin ilham perisi başucunda anlayacağınız!

Hatta bu ay evlendiklerini de belirtiyor. Koreli çizerin ilham perisi başucunda anlayacağınız!
 

5. 

</p>
                                </div>
                                <div class=

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x