Herkesin Merak Ettiği Soru!

Herkesin Merak Ettiği Soru!

23 Ekim 2020 - 19:20

Ünlü oyuncu Hande Atizi, katıldığı bir televizyon programında, yıllar önce yaptığı ve bir gün süren evliliğiyle ilgili soruyu da yanıtlayan Hande Ataizi, programda adeta içini döktü

Hande Ataizi yıllar önce Fethi Pekin ile nikah masasına oturmuş ancak çiftin evliliği bir gün sürmüştü. Ataizi bir günlük evliliğinin neden bittiğini açıkladı. Hande Ataizi, "24 saatlik evlilik nasıl bir duyguydu?" sorusuna şu şekilde yanıt verdi

"İSTENMEYEN GELİN OLDUM"
Biz birlikte olduğumuz zaman 8. ayda evlilik teklifi etti. Ben her zaman benim onu sevdiğimden daha çok seven biriyle birlikteydim. Annemin 'Fethi'ye evlilik sözleşmesi öner. Madem karşı taraf zengin ve para alacak bu kız diye düşünüyor' sözlerini Fethi'ye söyledim.

O da 'Böyle bir şey olmaz evleceneğim kadına' dedi. Nikah kıyıldığı gün önüme sözleşme geldi ve imzaladım. En son arabada giderken 'Beni sevseydin ananla birlikte o sözleşmeyi avukata götürmezdin' dedi. Sonra böyle deyince benim hayatımda bir annem var. Sonra bir gece olan olay bu oldu.

Herkesin kafasında gelin-damat modeli var. Beni istemeyebilirler. Ancak karşımdaki insanın duruşu benim için daha önemli. Kukla gibi idare edilmeyen. Kendi başarısını elde etmiş kişi olmasını isterim. Bir şekilde iki kişi el ele verdiğinde her şey hallolur."

'ZENGİN OLAN DA CİMRİ ÇIKTI'

"Hande Ataizi zengin erkekler mi birlikte olur?" sorusunu da yanıtlayan ünlü oyuncu "Hayatımda çok varlıklı 2 kişi oldu birincisi 24 saatlik evli kaldığım biri, diğeri de ondan sonra birlikte olduğum kişi. Benim için önemli olan Paris'e gitmek değil. Paris'e kimle gittiğim. Hep kalbimin sesi dinledim. Zengin olan da cimri çıktı" dedi.

Ataizi daha önce de yaşadığı bir ilişki hakkında samimi itirafta bulunmuştu. Ataizi ve Fikret Kuşkan gençlik yıllarında sevgiliydi. "İlk aşkımdı" demişti verdiği bir röportajda. Hatta "İlk tanıştığım insandı, ilk cinsel deneyimimi de onunla yaşadım" diyerek en özel ayrıntıları da dile getirmişti.

Altı yıl evli kaldığı Benjamin Harvey'den ayrıldıktan gözlerden uzak bir yaşam süren Hande Ataizi, 26 yaşındaki Dinç Aydoğdu ile yeni bir aşka yelken açtı. Aralarındaki yaş farkı çok konuşulsa da ünlü çift oldukça mutlu bir birliktelik yaşıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x