Hobi Kurslarında Yaz Dönemi Başlıyor

Hobi Kurslarında Yaz Dönemi Başlıyor

08 Haziran 2019 - 10:00

Bornova Belediyesi'nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları'nda yaz dönemi kursları başlıyor. Yaz tatilini iyi değerlendirmek isteyen vatandaşlar için 17 Haziran'da başlayacak olan dersler 7 ayrı merkezde ve 17 farklı dalda verilecek



Bornova Belediyesi'nin vatandaşların zamanlarını daha iyi değerlendirmeleri için açtığı hobi ve beceri edindirme kurslarında yaz dönemi başlıyor. Yaz ve kış olmak üzere yılda iki dönem halinde gerçekleşen kurslarda binlerce kişiye müzikten resime, takı tasarımdan halk oyunlarına kadar pek çok dalda eğitim veriliyor. Yaz tatillerini değerlendirmek isteyen Bornovalılar için de eğitimler bu yıl 17 Haziran'da başlayacak. Yoğun katılımın olduğu ücretsiz kurslar Bornova Belediyesi'ne ait 7 ayrı merkezde ve 17 farklı dalda gerçekleşecek.



Her yaştan Bornovalının yararlanabildiği kurslar; Piyano, yan flüt, klarnet, gitar, çocuk korosu, keman, bağlama, bale, zumba, fotoğrafçılık, resim, moda tasarım, satranç, el sanatları, seramik, halk oyunları ve keçe yapımı dallarında düzenlenecek. Eğitimler Kazım Dirik Mahallesi'ndeki Kurs Merkezi, Altındağ Atatürk Kültür Merkezi, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Naldöken Kültür Merkezi, Pınarbaşı Kültür Merkezi, Cumhuriyet Evi ile Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesislerinde verilecek.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x