Hollywood’un En Ünlü Aksiyon Yıldızları Geliyor

Hollywood’un En Ünlü Aksiyon Yıldızları Geliyor

08 Ocak 2021 - 19:30

Hollywood’un en ünlü aksiyon yıldızlarından Jason Statham ile dünyaca ünlü İngiliz yönetmen Guy Ritchie, Cash Truck'ın ardından Five Eyes filminde bir araya geliyor. Filmin tamamı Antalya’da çekilecek. Ekip, filme özel tasarlanan otobüslerle birlikte ocak ayı sonunda Türkiye’ye gelmeyi planlıyor

Kariyerlerini Lock, Stock and Two Smoking Barrels ve Snatch filmleriyle birlikte başlatan aktör Jason Statham ile yönetmen Guy Ritchie, casus gerilim filmi Five Eyes'ta bir kez daha bir araya geliyor. Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, filmin en büyük sürprizi, Türkiye’de çekilecek olması. Çekimler için Antalya Expo fuar alanında büyük bir platform kuruldu. Filme özel tasarlanan otobüslerle ocak ayı sonunda Türkiye’ye gelmeyi planlayan ekip, ayrıca Köprülü Kanyon, Kemer ve tarihi Kaleiçi’nde de çekim yapacak.

Jason Statham ile Guy Ritchie, 2000 yapımı Snatch'te de bir araya geldi.  Jason Statham ile Guy Ritchie, 2000 yapımı Snatch'te de bir araya geldi.  
ubrey Plaza’nın da rol alacağı Five Eyes'ın hikayesine gelince... Bir MI6 ajanı (Jason Statham), yeni geliştirilen ölümcül bir silah teknolojisinin satışını izlemek ve durdurmak için küresel istihbarat ittifakı Five Eyes tarafından işe alınır. Ajan, milyarder silah tüccarının izini sürmek ve ona sızmak için tüm ustalığını kullanmak zorunda kalacaktır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x