"İki Gün İçinde Bu Saldırıyı Boşa Çıkardık"

"İki Gün İçinde Bu Saldırıyı Boşa Çıkardık"

28 Mart 2019 - 17:55 - Güncelleme: 28 Mart 2019 - 18:05

Ankara Haymana'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "2 günde ekonomik saldırıyı boşa çıkardık. Seçimden sonra yapısal reformları süratle gerçekleştireceğiz. Türkiye ekonomisinin sorumlusu benim" dedi


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'nın Haymana ilçesinde halka hitap etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;Bugüne kadar ilçemizi çok önemli hizmetlerle donattık. İlçemize odaları 3 kişilik, bazalı, içinde banyosu, çalışma masası olan 384 kişi kapasiteli kız yurdu yaptık.

Ankara Haymana'ya doğru kayıyor. Haymana'yı buna hazırlamamız lazım. Peki bunu kim yapar? Bunu geçmişte ilçe belediye başkanlığı yapmış biri yapamaz. Bunu Mehmet Özhaseki gibi geçmişte 5 dönem Kayseri'yi yönetmiş bir isim yapabilir.

Türkiye'nin ekonomisine yönelik saldırılar çiftçilerimizin girdi fiyatlarını olumsuz etkiliyor, hemen düşüreceğim diyen yalan söylüyor. 2 gün içinde ekonomik saldırıyı boşa çıkardık, seçimden sonra yapısal reformları süratle gerçekleştireceğiz. Türkiye ekonomisinde belediye başkanlarının etkisi var mı? Şu anda belediyelerin çoğu batık, bitik. Personelin maaşını ödeyemiyor.
Küçükbaş damızlık için yapılan hayvan başına 25 lira destek ödemesinin yanı sıra sürüye katılan her bir küçükbaş hayvan için 100 lira destek vereceğiz.

Haymana aynı zaman bir tarım şehridir. Kur, faiz, enflasyon şer üçgeninde yaşananlar çiftçilerimizi olumsuz etkiliyor.  Geçtiğimiz hafta sonu yine benzer  bir girişimde bulundular. İki gün içinde bu saldırıyı boşa çıkarttık.
Seçimden sonra ekonomimizi bu tür saldırılara  karşı daha güçlü hale getirecek yapısal reformları süratle  gerçekleştireceğiz

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x