İmamoğlu: İkisi Bir Arada Çok Güzel

İmamoğlu: İkisi Bir Arada Çok Güzel

29 Ekim 2019 - 18:30

İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, İstanbul Valiliği'nde düzenlenen törene katıldı


İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında, İstanbul Valiliği'nde düzenlenen törene katıldı. Tören sonrası gazetecilere konuşan İmamoğlu, ”Nice yüzyıllarda inşallah bayramımızı hep birlikte kutlarız. Bizim en büyük milli bayramımız. Milletimizin birliği ve dirliği için çok özel bir simge.  Biz, bu sene özellikle diyoruz ki, ‘Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Demokrasi’. İkisi bir arada çok güzel” dedi.

İmamoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya’nın ev sahipliği yaptığı tebrikleri kabul törenine katıldı. Vali Yerlikaya ve Orgeneral Avsever’in üstü açık askeri araca binip, Vatan Caddesi’ni dolduran vatandaşları selamlaması ile başlayan kutlamalar sonrası gazetecilere konuşan İmamoğlu, ““Bizim en büyük milli bayramımız, bir araya gelişimiz, kol kola oluşumuz. Milletimizin birliği ve dirliği için çok özel bir simge.  İstanbul’da bayramımızı doya doya kutluyoruz. Biz bu sene özellikle diyoruz ki, ‘Yaşasın Cumhuriyet, Yaşasın Demokrasi.’ İkisi bir arada çok güzel” dedi.

Törende, bando takımı eşliğinde kara, hava ve deniz kuvvetlerinin askerleri, jandarma ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, il genelindeki okulların öğrencileri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta, İtfaiye, Bando Takımı ve İzcilik Teşkilatı ile muharip gaziler, resmigeçit yaptı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mehter Birliği de mehter marşları eşliğinde yürüdü.

Tören sırasında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan İmamoğlu,  “Büyük başkan buraya!” sloganları ile kendisini çağıran vatandaşların yanına giderek fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x