İmamoğlu’ndan Erdoğan’a Mektup!

İmamoğlu'ndan Erdoğan'a Mektup!

15 Ocak 2020 - 15:58 - Güncelleme: 15 Ocak 2020 - 16:07

Ankara’da yapılan “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kapıda karşılayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan'a bir zarf verdi. Zarfla ilgili konuşan İmamoğlu, "Kanal İstanbul ile ilgili 4 sayfalık mektup verdim, okudu. Çünkü yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum" dedi

Akılı Şehirler ve Belediyeler Kongresi için Ankara’da bulunan  İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, kongreye konuşma yapmak için gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bir zarf verdi.
Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlediği Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi Ankara’da ATO Congresium’da düzenlendi. Toplantının açılışına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ATO Congresium’da girişinde Gaziantep Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın da aralarında bulunduğu belediye başkanları karşıladı.


Toplantıya gelen Erdoğan’ın kapıda karşılayan İmamoğlu önceden hzırladığı zerfı Erdoğan’a takdim etti.

İMAMOĞLU ERDOĞAN’A ZARF VERDİ

Belediye başkanlarının arasında yer alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir zarf uzattı.Zarfı alıp inceleyen Erdoğan ile İmamoğlu arasında gülüşmeler ve samimi diyaloglar yaşandı.
Zarfla ilgili kısa bir açıklama yapan İmamoğlu, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kanal İstanbul ile ilgili 4 sayfalık mektup verdim, okudu. Çünkü yanlış bilgilendirildiğini düşünüyorum” dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x