İmza kampanyası

İmza kampanyası

Snapchat, yeni tasarımını beğenmeyen ve eskiye dönülmesi için imza veren 1,2 milyon kullanıcısı için resmi bir açıklama yayınladı. Sosyal ağ, uzun vadede rekabetçi kalabilmek için kullanıcılarını ikna etmeye çalıştı

22 Şubat 2018 - 10:20

Popüler uygulama ve web siteleri tasarımlarını yenilediklerinde kimi kullanıcıların yeniliklere alışmakta güçlük çekmesi kaçınılmazdır. Ancak senaryosunda yeni tasarımı beğenmeyenlerin sayısı milyonlarla ölçülüyor.

Snapchat yeni tasarımını yayınladıktan sonra sosyal ağın eski tasarımına geri dönmesini isteyen kullanıcıları bir araya getirdi. Tam 1,2 milyon kişi tarafından imzalanan kampanya hakkında Snapchat’ten ilk resmi açıklama geldi.

Kullanıcılar yeni tasarımın eskiye döndürülmesini isterken, eklenen bazı yeniliklerin ise sosyal ağda kalması gerektiği yönünde görüş bildirdi.

Snapchat, yeni tasarımın birçok kullanıcı için alışması zor olabileceğini kabul ederken; eski tasarıma dönmeyeceklerini duyurdu.

Geride kalan birkaç yılda daha geniş kitlelere ulaşabilmek için çalışan Snapchat, yeni tasarımında daha kolay kullanılabilir bir arayüze ve eğlenceli özelliklere yer vermişti. Sosyal ağın müdavimleri yeni tasarımı sevmemiş olsalar da, şirket uzun vadede Instagram’a karşı şansını artırmak için yeniliklerine devam edecek.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x