İnce’den Küçükkaya’ya Tepki !

İnce'den Küçükkaya'ya Tepki !

25 Haziran 2018 - 12:55

Muharrem İnce, gazeteci İsmail Küçükkaya'ya gönderdiği 'Adam kazandı' mesajı ile ilgili olarak "Ben İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça bir mesaj attım. Haber yapacağını tahmin etmedim. Demek ki gazetecilerle dost olurken dikkatli olmak gerekiyormuş" diyerek tepki gösterdi

FOX TV ekranındaki 24 Haziran seçim programının sunucularından gazeteci İsmail Küçükkaya, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce'ye mesaj atarak ne düşündüğünü sorduğunu, İnce'nin ise 'Adam kazandı' yanıtını verdiğini açıklamıştı.
 

MUHARREM İNCE KAMERALAR KARŞISINA ÇIKTI
Muharrem İnce, seçim sonuçlarıyla ilgili açıklama yapmak için kameraların karşısına çıktı ve gazetecilerin bu yöndeki sorularına da cevap verdi. İnce "İsmail Küçükkaya'ya arkadaşça mesaj attım. Vatandaşlarımızın bunu tweetle değil benden öğrenmesi gerekirdi. Bir hatam oldu. Her şey netleşsin öyle açıklama yapacaktım. Demek ki gazetecilerle dost olurken daha dikkatli olmak gerekiyormuş. Hata benim öyle bir şey yazmamam gerekiyormuş. Özür diliyorum onun için. Medyanın karşısına çıkacaktım. Oy çalmışlardır. 10 milyon çalmışlar mıdır? Hayır. Seçim sonucunu kabul ediyorum." diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x