İNSTAGRAM’IN YENİ TRENDİ ŞAŞIRTIYOR! TUVALETE GİRİP...

İNSTAGRAM'IN YENİ TRENDİ ŞAŞIRTIYOR! TUVALETE GİRİP...

İNSTAGRAM'IN YENİ TRENDİ ŞAŞIRTIYOR! TUVALETE GİRİP...

07 Ocak 2018 - 18:10


Instagram'da son günlerde hızla yaygınlaşan yeni akım, görenleri şaşkınlığa uğratıyor. Tuvalette selfie çekip takipçileri ile paylaşan kadınlar, internet modasının sınırları olmadığını gösteriyor.
Sosyal medya trendleri bitmek bilmiyor. Bir anda moda haline gelip her yeri saran ve pek çok insanın ayak uydurduğu öyle trendler var ki sebebini anlamak mümkün değil.

TUHAF AKIM BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ve İngiltere'de oldukça yaygınlaşan yeni Instagram modası ise tuvalette selfie çekmek! İnsanların en mahrem alanlarını binlerce takipçi ile paylaşmaları kulağa tuhaf gelse de, bir akım popüler hale geldikten sonra ona eşlik eden çok sayıda insan bulmak zor olmuyor.

HIRVATLAR VE RUSLAR DA ÇOK SEVDİ
Tuvalet selfilerini çekenler sadece kadınlar. Hırvatistan ve Rusya'dan kullanıcıların da yoğun bir şekilde katıldığı bu son moda Instagram akımının tek kuralı, tuvalette otururken selfie çekip takipçilerle paylaşmak.

İnternetteki tuhaf akımların sonunun nereye varacağı bilinmezken, bu konuda pek çok kullanıcı için bir sınır olmadığı açıkça belli oluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x