İrem Derici’den Bomba Cevap!

İrem Derici'den Bomba Cevap!

02 Aralık 2019 - 20:00

Daha önce bir kere evlilik yapan İrem Derici, sosyal medya hesabından takipçilerinden gelen "Bakire misin?" ve "Kadınlara ilgi duyuyor musun?" sorularına cevap verdi

Açık sözlülüğüyle tanınan ünlü şarkıcı İrem Derici, sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Her daim dobra kimliğiyle tanınan Derici, "Bakire misin?" sorusuna Meryem Ana'nın fotoğrafını koyarak cevap verdi.

"BUGÜNE KADAR KADINLARA İLGİ DUYMADIM"
Özel hayatı ve yaşantısı hakkında her türlü konuya açık yüreklilikle cevap veren İrem Derici, bir takipçisinin "Hemcinslerine ilgi duyduğun oldu mu? Yani kızlara" sorusuna "Yani kızlara diyerek açıkladığın için çok teşekkür ederim. Ben de sağlama yapmış oldum. Bugüne kadar olmadı" dedi. Bu konu hakkında gelen "Sanki sizde kızlara ilgi duyuyor algısı var biraz gibi ama" sorusuna da cevap veren Derici, "Ay aman kime ne duyduğum ne fark eder? Küpeştelere ilgi duyuyorum ben. Küpeşteseksüelim. Oldu mu aşkım" tepkisini verdi.


"BAKİRE MİSİN?"
2014 yılında radyocu ve aranjör Rıza Esendemir ile evlenen ve 2 yıl sonra boşanan İrem Derici, "Bakire misin?" sorusuna Meryem Ana'nın fotoğrafını paylaşarak "Hatta kalın lütfen bağlıyorum" diyerek şaşırttı.

İrem Derici, 'Bakire misin?' sorusuna Meryem Ana'nı fotoğrafını koyarak cevap verdi İrem Derici, 'Bakire misin?' sorusuna Meryem Ana'nı fotoğrafını koyarak cevap verdi İrem Derici, 'Bakire misin?' sorusuna Meryem Ana'nın fotoğrafını koyarak cevap verdi


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x