"İstanbul! Sevdam, Yarim İstanbul!"

"İstanbul! Sevdam, Yarim İstanbul!"

17 Haziran 2018 - 19:20

AK Parti'nin "Büyük İstanbul Mitingi" başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan miting alanında halka hitap ediyor


"İstanbul! Aşkım, yarim sevdam İstanbul. Yoldaşım, kaderdaşım İstanbul. Sade bir semtini sevmenin bile bir ömre bedel olduğu İstanbul." diyerek İstanbul'u ve İstanbulluyu selamladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yenikapı'da düzenlenen mitingde konuşuyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen kırık kalplerin devasısın, sen mazlumların umudusun, istikbalimizin kutup yıldızısın İstanbul" ifadeleriyle başladı. Babalar Günü'nü de unutmayan Erdoğan, "Tüm babaların bu güzel gününü tebrik ediyorum. Böyle bir günde bizde en baba mitingimizi İstanbul'da yapıyoruz. Rabbim nazardan saklasın İnşallah. 6 günümüz var. Bu muhteşem meydandan İstanbul'un tüm ilçelerindeki kardeşlerime sevgilerimi yolluyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük İstanbul Mitinginde yaptığı konuşmaya şöyle devam etti:
"24 HAZİRAN DEMOKRASİ BAYRAMIMIZ ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN"
24 Haziran'da bir destan yazıyor muyuz? İstanbul, 24 Haziran'da vakit İstanbul vakti diyor muyuz? İrade erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandırıyor muyuz? Maşallah ben inanıyorum, İstanbul kararını verdi. 24 Haziran Demokrasi bayramımız şimdiden hayırlı olsun. Konuşmamın bir bölümünde İstanbul'u anlatacağım, diğer bölümünde Başbakanlığım ve Cumhurbaşkanlığım döneminde neler yaptığımızı anlatacağım. Birileri gibi konuşmayacağım. Yalanın bini bir para... Yani usta neyse çırağı da o. Şimdi soruyorum. İstanbul'da bizim içme suyumuz var mıydı? İstanbul'da 94'te içme suyu var mıydı? Çöp dağları yükselmemiş miydi? Şimdi buradan bir soru daha soruyorum. Ümraniye'de çöplük patladığında kim vardı? CHP'li belediye vardı. 39 vatandaşımız hayatını kaybetti. CHP'nin olduğu yerde pislik var, kirlilik var. Biz gelmeden önce 6 ilde doğalgazımız vardı şimdi bu 78'e yükseldi. AK Parti huzurdur, mutluluktur. Biz bunu sağladık. İçinizde Haliç'i bilmeyen var mı? Ben orada doğdum, büyüdüm. Haliç'te pislikten geçilmiyordu? Peki kim vardı, CHP var.
 

'HADDİNİ BİL, KÖR MÜSÜN?'
Bay Muharrem, yolsuzluklardan bahsediyorsun. Haddini bil. Biz İstanbul'u borçla devraldık. Sen bizim yatırımlarımızı görmüyor musun? Kör müsün? Rant odaklarının saldırılarını püskürttük Bay Muharrem.
Sen (Muharrem İnce) bizim yaptığımız yatırımlara kör müsün, görmüyor musun bu yatırımları Adam tam kör. Adam soygunlardan bahsediyor, haddini bil.
 

İSTANBUL'A PEŞPEŞE MÜJDELER
Haliç'e dev bir bilim ve teknoloji merkezi yapacağız. Haliç Tersanesi bu yönde hazırlanıyor. Avrupa'nın en büyük bilim ve teknoloji merkezi olacak. Ayrıca İstanbul'a 2 tane dev şehir hastanesi yapıyoruz. 5 millet bahçesi hayata geçiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x