İşte, Anneler Günü’nde Evde Yapabileceğiniz Etkinlikler...

İşte, Anneler Günü'nde Evde Yapabileceğiniz Etkinlikler...

08 Mayıs 2021 - 10:44

Her yıl, mayıs ayının ikinci haftası Anneler Günü olarak kutlanıyor. Bu sene 9 Mayıs'a denk gelen Anneler Günü geçtiğimiz yıl olduğu gibi koronavirüs gölgesinde geçiyor. Anneler Günü'nde annenizle illa dışarıda etkinlikler yapmanıza gerek yok. Güzel bir kahvaltı, baş başa geçirilen keyifli bir gün de onu mutlu etmeye yetecektir. İşte, Anneler Günü'nde evde yapabileceğiniz etkinlikler...

Senede bir gün bile olsa, bizi bu dünyada en çok ve karşılıksız seven tek insanı biraz şımartmak lazım. İşte Anneler Günü'nde annenizi kraliçeler gibi hissettirecek öneriler...


GÜZEL BİR KAHVALTI SOFRASI HAZIRLAYIN

Kimse yalnız yemeyi sevmez! Evdeki bir başka büyüğünüzden yardım alarak onlara ağızlara layık bir kahvaltı sofrası hazırlayabilirsiniz. 


ANNE-KIZ FİLMİ AÇIN

Evde yapılacak Anneler Günü etkinliklerinden biri de film izlemek değil mi? Anneler ve Kızları, Omuz Omuza, Kör Nokta, Buradan Çok Uzakta gibi anne ve kız arasındaki ilişkiyi anlatan filmlere göz atabilirsiniz. Eğer yan yana değilseniz de teknolojinin nimetlerinden faydalanıp Skype üzerinden sınırları kaldırabilirsiniz.


BİRLİKTE DERGİ KARIŞTIRIN

Dergi karıştırmanın rahatlatıcı etkisinden hepimizin haberi vardır... Üstelik onlarca derginin bir araya getirildiği uygulamalar da mevcut... Anneler Günü'nde örneğin dekorasyon dergilerini karıştırarak evinizde ufak değişiklikler yapabilirsiniz.


SANATSAL YETENEKLERİNİZİ TEST EDİN

İnternet üzerinden boya setleri satın alıp annenizle beraber sanatsal yeteneklerinizi keşfedebilirsiniz.


PUZZLE YAPMAYA NE DERSİNİZ?

Hem kafayı dağıtan hem de keyifli vakit geçirmeyi sağlayan puzzle, Anneler Günü etkinlikleri için seçenek olabilir. Eğer ikinizde de puzzle sabrı yoksa, amaç puzzle yaparken farklı konularda muhabbet edip kaynaşmak değil mi zaten...


BERABER FARKLI TARİFLER DENEYİN...

Annelerin yaptığı yemeklerin lezzetliği tartışmaya kapalı bir konu... Peki siz onun yaptığı tarifleri ne kadar biliyorsunuz? Annenizle beraber yemekler yaparak hem keyifli vakit geçirebilir, hem de aileden kalma tarifleri öğrenerek gelecek nesillere aktarabilirsiniz.


KUTU OYUNLARI OYNAYIN

Kutu oyunları büyük küçük her yaş grubunu bir araya getiriyor. Anneler Günü için Tabu, Monopoly, Uno, Jenga ve daha pek çok oyuna göz atabilirsiniz. 


ONA SORMADAN HER YERİ TEMİZLEYİN

Ev hanımı olan annelerin en büyük derlerinden bir tanesidir ütü yapmak ve evi toplayıp, silip süpürmek. İşte size annenize sürpriz yapmak için bir fırsat daha. 


12 Mayıs Anneler Günü'nde anneniz uyanmadan önce evin her yerini temizleyebilirsiniz. Eğer ikiniz de uyanıksanız, birlikte geniş çaplı bir gardırop temizliği yapabilirsiniz. Hem annelerinizin eski kıyafetlerini denemek her kızın keyif duyduğu aktivitelerden biri değil mi? 


BAKIM GÜNÜ!

Sizin ya da annenizin ilişki durumu ne olursa olsun, kız kıza bir gün geçirmeyi hak ediyorsunuz. 


Bu özel günde ilk önce güzel bir kahvaltı yapabilirsiniz. Daha sonra evde saçlarınıza bakım, tırnaklarınıza nail art yapabilirsiniz. Bu sırada edeceğiniz sohbetlerle keyfiniz iki katına çıkacaktır.


EĞER SİZ DE ANNEYSENİZ...

Artık siz de anne olduğunuza göre, bulaşık yıkayıp, yerleri süpürdüğünüz her anda "Annem bana kızdığı, beni uyardığı her şeyde haklıymış" diyebilirsiniz. 


Bu nedenle hem onun dinlenmesini sağlamak hem de yorgunluğunuzu üzerinizden atmak için ona masaj yapabilirsiniz. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x