İşte Detaylar!

İşte Detaylar!

25 Mayıs 2019 - 12:52

Galatasaray'ın uzun görüşmeler sonucu anlaşma sağladığı Ryan Babel'in ardından dünyaca ünlü bir golcü listeye girdi! İşte detaylar...

YENİDEN FALCAO

Kadrosuna dünya çapında bir golcü katmak isteyen Galatasaray, Radamel Falcao’yu yeniden gündemine aldı. 


Kolombiyalı golcünün yeniden Şampiyonlar Ligi’nde forma giymek istemesi ve Monaco’dan ayrılacak olması Sarı-Kırmızılılar’ın elini güçlendiriyor. Yönetimi düşündüren tek sorun 33 yaşındaki golcünün 7 milyon euroluk maaşı...


BABEL MESAJI

Galatasaray'ın uzun görüşmeler sonucu anlaşma sağladığı Ryan Babel, sosyal medya hesabından “1+1” notuyla kendi videosunu yayınladı. Hollandalı yıldızın bu paylaşımı transfer mesajı olarak yorumlandı.


DOUGLAS ZİRVESİ

Galatasaraylı yetkililer, Sivasspor’un boşa çıkan 28 yaşındaki Brezilyalı sağ beki Douglas’la mücadeleden sonra bir görüşme gerçekleştirdi. 


Alınan bilgilere göre: Sarı-Kırmızılılar, yıldız futbolcuyu büyük oranda ikna etti. Bonservis bedeli ödenmeyecek Brezilyalı yıldızın çok kısa bir zamanda resmen açıklanması bekleniyor. Talipleri olan Mariano ise transfer döneminde elden çıkarılacak.


SOL BEKE DÜNYA YILDIZI!

Sarı-kırmızılı yönetim, sol bek için ise dünyaca ünlü bir yıldızla temasa geçti. Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Filipe Luis'in transfer için yoğun çaba sarf ediliyor.


Bu bölgede Nagatomo, Linnes, Ömer Bayram ve Emre Taşdemir'e sahip olan Cimbom, Şampiyonlar Ligi'ni düşünüp Filipe Luis'i almak istiyor.

RİBERY'DEN YEŞİL IŞIK

Bayern Münih'le son sezonunu geçirdikten sonra bonservisi elinde olan 36 yaşındaki Fransız oyuncu Franck Ribery, kariyerinin son döneminde yabancısı olmadığı Türkiye’ye ve Galatasaray'a gelmeye olumlu bakıyor. 


Cim Bom’un Falcao’da olduğu gibi bu transferdeki en büyük kozu, tabii ki Devler Ligi’nde oynayacak olması.


HAKAN ÇALHANOĞLU İDDİASI

Öte yandan Fatih Terim’in ‘10 numara’ için 1 numaralı adayının milli yıldız olduğu belirtildi. Haberde sarı-kırmızılı yönetimin, Milan’da forma giyen gurbetçi oyuncu için kiralama teklifi sunacağı belirtildi. 


25 yaşındaki Hakan Çalhanoğlu Milan’da bu sezon 3 gol atarken, 13 asist gerçekleştirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x