İşte O Açıklamalar!

İşte O Açıklamalar!

23 Ekim 2018 - 15:23

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grubunda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, Danıştayın 'öğrenci andı' ile ilgili verdiği karara sert çıktı. Bekir Bozdağ ve MHP lider Devlet Bahçeli arasındaki polemikte ise Bozdağ'a sahip çıkarak "Kimse için yol arkadaşımı feda edemem" ifadelerini kullandı. İşte Erdoğan'ın o açıklamaları

"KİMSE İÇİN YOL ARKADAŞIMI FEDA EDEMEM"

Grup toplantısında Bahçeli'nin bu sözlerine yanıt veren Başkan Erdoğan ise tepkisini dile getirdi. Erdoğan, "Kimse için yol arkadaşımı feda edemem" dedi:

"Ben ayrımcı değilim diyeceksin, yıllarca bakanlık yapmış arkadaşımıza bir taraftan hakaret bir taraftan tehdit savuracaksın. Benim bakanımın arkasında bizler varız. Doğrusu bakanımıza yönelik bu tehdidi ve hakareti gerçekten bir genel başkana yakıştıramadım. Bu çok üzücüydü. Buna yol arkadaşımı feda edemem. Benim arkadaşımın yakından uzaktan ırkçılıkla alakası yok. Kökeni Kürt olabilir, bu millete hizmet etme aşkını yaşamış bir arkadaşımızdır. Neden hedef saptırıyorsunuz. Bu bakanımızın şehrine ve ülkesine büyük hizmetler yaptığına şahidiz. Hiçbir arkadaşımızın tehdit edilmesine göz yumamayız. Bizim Türklükle bir sıkıntımız yok."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x