İşte Şartlar!

İşte Şartlar!

21 Mayıs 2019 - 19:00

İstanbul Üniversitesi ve Atılım Üniversitesi akademik personel alıyor


İstanbul Üniversitesi profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi kadrolarına eleman alıyor. Üniversite 35 öğretim üyesini bünyesine katacak. 
 
Tıp fakültesi,Hukuk Fakültesi,Edebiyat Fakültesi,Fen Fakültesi,İktisat Fakültesi,Su Bilimleri Fakültesi,İlahiyat Fakültesi,Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Devlet Konservatuvarı bölümlerine öğretim üyesi alıyor.
 
Başvuru detayları belli oldu. Adaylar üniversitenin istediği bilgi ve belgeleri CD veya taşınabilir bellek ile Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekiyor.
 
Başvurular ilanın Resmi Gazete’de yayımı tarihinden itibaren 15 gün içinde ilgili birimlere yapılacak.Posta ile başvuru yapanların başvuruları geçersiz olacak. 

http://www.resmigazete.gov.tr/ilanlar/eskiilanlar/2019/05/20190521-4-5.pdf
 
Atılım Üniversitesi 18 kişi alıyor
 
Atılım Üniversitesi öğretim üyesi/öğretim görevlisi/araştırma görevlisi almak için ilan verdi. Belirtilen koşulları taşıyan adaylar www.atilim.edu.tr adresine, istenilen belgeleri bir dilekçe ekinde ilanın yayımlandığı tarih itibarı ile 15 gün içerisinde ilgili “Dekanlıklara” şahsen veya posta yolu ile başvurabilir. 
 
Süresi içinde yapılmayan başvurular ile eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacak. Öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanı sonuçları web sayfasında yayınlanacak ayrıca adaylara bir belge gönderilmeyecek.

https://www.ilan.gov.tr/detay-kamu-personel-alimi-ve-egitim-ilanlari-akademik-personel-alimlari-atilim-universitesi-ogretim-uyesi-ve-arastirma-gorevlisi-alim-ilani-634940.html?searchText=

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x