İZMİR’DE ’SAHTE İÇKİDEN ÖLÜM’ DAVASI!

İZMİR'DE 'SAHTE İÇKİDEN ÖLÜM' DAVASI!

İzmir'in Narlıdere ilçesinde ürettiği sahte içkiyle 2 kişinin ölümüne neden olduğu iddiasıyla hakkında dava açılan sanığın yargılandığı davanın duruşması görüldü.

16 Ocak 2018 - 15:08

 

İzmir 10. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuksuz yargılanan Veysel G, müşteki O.T. ve taraf avukatları katıldı.

Hayatını kaybeden M.T'nin oğlu O.T, babasının daha önce sahte içki alıp içtiğini bildiğini, kendisini uyardığını ancak sanıktan sahte içki almaya devam ettiğini söyledi.

Veysel G'yi babasının bahsettiği kadar tanıdığını belirten O.T, "Olaydan sonra telefon kayıtlarına baktığımızda, telefonda 'Veysel Rakı' olarak kayıtlı numarayla, olaydan birkaç gün önce görüşme yaptığını görmüştük. Bunu polise de bildirmiştim. Bu nedenle babamın zehirlenmesine sebep olan içkiyi sanıktan aldığını düşünüyorum." dedi.

Sanıktan şikayetçi olan O.T, davaya katılmak istediğini mahkeme heyetine iletti.

Suçtan zarar gördüğü gerekçesiyle O.T'nin müdahillik talebini kabul eden mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Olay

Narlıdere'de Nisan 2017'de zehirlenme şüphesiyle hastaneye kaldırılan H.E. ve M.T'nin birer gün arayla yaşamını yitirmesi üzerine polis çalışma başlatmıştı. Aynı şikayetle M.Y. ve H.A'nın da hastanede tedavi altında olduğu bilgisi üzerine soruşturma genişletilmişti.

Polis ekipleri, yoğun bakımdan çıkan H.A'nın ifadesi doğrultusunda, Narlıdere'deki bir eve düzenledikleri operasyonda, düdüklü tencere içine kurulan düzenekle sahte içki imal edildiğini tespit etmişti. Sahte içkiyi litrelik pet şişelerle piyasaya sürdüğü ve bu suçtan poliste kaydının bulunduğu öğrenilen Veysel G. gözaltına alınmıştı. Veysel G. hakkında "olası kastla adam öldürme" suçlamasıyla dava açılmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x