Kadın Kooperatifi Yeni Dönem Üyeleri Seçildi

Kadın Kooperatifi Yeni Dönem Üyeleri Seçildi

06 Haziran 2019 - 11:30

Bornova Belediyesi Kadın Kooperatifi 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Bornova belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ kadınların daha çok üretime ve istihdama katılması yönünde mesajlar verirken Belediye olanaklarının kadınlara her zaman açık olduğunu vurguladı

Bornova Belediyesi Kadın Kooperatifi 2018 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri belirlendi. 2018 yılına ait Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarının okunması ile başlayan toplantıya Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. Kooperatif Başkanı Hürriyet Yıldız’ın sunumunu gerçekleştirdiği faaliyet raporu oybirliğiyle kabul edildi. Mevcut Kooperatif Başkanı Hürriyet Yıldız güven tazeleyerek yeni dönemde de Başkan seçilirken Sema Neke Başkan Yardımcısı oldu.

Seçim dönemi sürecinde kadın girişimi, istihdam ve üretim konusunda çok öneriler aldığını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, kooperatif üye sayısının yetersiz olduğunu, arttırmak için çalışmalar yapacaklarını belirtti. Başkan İduğ “500 bin kişilik Bornova nüfusu için kooperatif üye sayısı çok az. Omuz omuza yürüyeceksek 64 kişilik üye sayısını 640’lara, 1640’lara çıkaracağız” dedi. Mevcut kooperatif yerinin sağlıklı ve yeterli olmadığına da dikkat çeken Başkan İduğ “Biz eğer kadınlarımızı üretime, istihdama davet ediyorsak onların yeteneklerini sergileyebilecekleri alanları yaratmamız lazım. Bornova Belediyesi’nin bu olanakları var. Burayı sizler yönetiyorsunuz. Sizden yer için öneriler bekliyorum” dedi.

Yeni Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri ile yedek üyelerin belirlendiği toplantıda isimler şöyle :

 

Yönetim Kurulu Üyeleri

Başkan: Hürrriyet Yıldız

Başkan Yardımcısı: Sema Neke

Muhasip: Sabahat Çatı

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

Başkan: Birsen Çelik

Başkan Yardımcısı:Hacer Varlık

Muhasip:Vuslat Dinçer

 

Denetim Kurulu Üyeleri

Emine Tekin

Nazike Sonay

Maviş Akgün

 

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

Bihter Özdemir

Selma Tekin

Esma Gen

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x