Kan Donduran Olay!

Kan Donduran Olay!

07 Kasım 2019 - 13:13

Hindistan'da 47 yaşındaki iki çocuk annesi Jolly Joseph, Ekim ayında cinayetten tutuklandı. Polisin aktardığı bilgiye göre aile içindeki ölümlerin tamamından Joseph sorumlu


Hindistan'da bir anne, kocası ve onun ailesi de dahil olmak üzere, altı akrabasını siyanürle öldürmekten yargılanıyor.

Habere göre 47 yaşındaki Jolly Joseph, 14 yıl evli kaldığı ilk kocası Roy Thomas ve ailesindeki 5 kişinin cinayetinden yargılanıyor.

Araştırmalara göre cinayetler ilk kayınvalide ve kayınpeder ile başladı. Ağustos 2002'de kayınvalide çorba içtikten sonra hayatını kaybetmiş, 6 yıl sonra aynı olay kayınpeder Tom'a olmuştu.

Bundan 9 yıl sonra da Joseph'in 14 yıllık kocası Roy Thomas, akşam yemeğinden sonra bilincini kaybederek hayatını kaybetti. Otopside Roy'un vücudunda siyanür tespit edildi ve şüpheler başladı.

Ölen kocasının kuzeniyle evlenmek istedi
İddialara göre Joseph'in kayınbiraderi Renji Thomas, başlangıçta dul Joseph'e sempati duydu ancak Joseph, öldürdüğü kocasının kuzeni Shaju ile evlenmeye karar verdiğinde, Renji şüphelendi.

Araştırmalar sonucunda Joseph'in evlenmek istediği Shaju'nun karısı ve çocuğunun da düğünden önceki yıllarda gizemli bir şekilde öldüğü ortaya çıktı. Polise göre, Joseph'in her iki olayda da parmağı vardı.
Koodathayi'deki cinayetleri itiraf eden seri katilin yargılanması sürerken zanlıya siyanür sağlayan 2 kişinin de tutuklandığı açıklandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x