Kar Geliyor!

20 Ocak 2020 - 08:12

Hava durumu 20 Ocak Raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Yapılan son tahminlere göre İstanbul’da gün içerisinde şiddetli rüzgar ve fırtına ile birlikte sağanak yağışın da etkili olması bekleniyor. Bununla birlikte geçtiğimiz gün Doğu Anadolu Bölgesi’nde etkili olan kar yağışlı hava bugün İç Anadolu Bölgesini de etkisini altına alıyor. Ayrıca Marmara Bölgesi’nin doğusu ve güneyinde de etkisini hissettiriyor. İşte, 20 Ocak hava durumu raporu…


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu ile Kırklareli, Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Karadeniz’in kıyı kesimleri ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde yağmur, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın kuzeyli yönlerden Marmara’nın batısında kuvvetli (40-60 km/sa), Akdeniz’in iç kesimlerinde yer yer fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.


Kuzeyli yönlerden Marmara’nın batısında kuvvetli (40-60 km/sa), Akdeniz’in iç kesimlerinde yer yer fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.


Rüzgarın kuzeyli yönlerden Marmara’nın batısında kuvvetli (40-60 km/sa), Akdeniz’in iç kesimlerinde yer yer fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


İSTANBUL °C, 7°C


Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmurlu


İZMİR °C, 10°C


Parçalı bulutlu


ANKARA °C, 2°C


Parçalı ve çok bulutlu, öğle ve akşam saatlerinde hafif kar yağışlı

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x