Karar Verildi!

Karar Verildi!

26 Kasım 2020 - 18:10 - Güncelleme: 26 Kasım 2020 - 18:17

İBB'nin 6 bin yeni taksi kiralama teklifi UKOME kararıyla bir kez daha reddedildi. Ekrem İmamoğlu, "Bu ret kararı teklifin tekrar gelmesine mani değil" dedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında gerçekleşen UKOME toplantısında  "Taksi taşımacılığının düzenlenmesi teklifi" görüşüldü.  

İstanbul'a yeni 6 bin taksiyi içeren teklif oy çokluğuyla reddedildi. Toplantı sonrası tartışma çıktı. Teklif daha önce iki kere daha UKOME'de oylanmıştı. 

"TALİMAT OYLARLA REDDEDİLDİ, TEKLİFİN TEKRAR GELMESİNE MANİ DEĞİL"

Kararın ardından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'un talebi olan yeni taksi sistemi, talimatlarla verdirilen oylarla UKOME'de reddedildi. Bu ret kararı teklifin tekrar gelmesine mani değil. 16 milyon İstanbullu’ya ve binlerce taksi sürücüsü esnafımıza verdiğimiz sözün takipçisiyiz. Doğru, er geç karşılığını bulur" dedi. 

https://twitter.com/ekrem_imamoglu

TOPLANTI ÖNCESİ, İMAMOĞLU İLE TAKSİCİLER ARASINDA GERGİNLİK: KİMİ YUHALIYORSUN SEN?

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen toplantı UKOME toplantısı öncesi taksiciler ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu arasında gergin anlar yaşandı. Toplantı öncesinde kongre merkezi önüne gelen bir grup taksici ile Ekrem İmamoğlu arasında tartışma çıktı. Taksiciler, İmamoğlu'na, "Esnaf can çekişiyor, burası muz cumhuriyeti değil" dedi. Kısa süreli tartışmanın ardından İmamoğlu içeriye girdi. Ancak grubun yuhalaması üzerine Ekrem İmamoğlu tekrar dışarıya çıktı. Gruba yönelen Ekrem İmamoğlu, "Kimi yuhalıyorsun sen, kimi yuhalıyorsun sen. Kim, hanginiz yuhaladı?" diye tepki gösterdi. İmamoğlu daha sonra toplantı için içeriye girdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x