Kılıçdaroğlu İzmir’de

Kılıçdaroğlu İzmir'de

15 Nisan 2018 - 13:43

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı  Sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, 15-16 Nİsan 2018 tarihlerinde, bazı açılış ve programlara katılmak üzere İzmir'i ziyaret edecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya'da düzenlenen Kadın Kolları İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Bu konuşmanın ardından özel uçakla İzmir'e gelen Kılıçdaroğlu Pazar günü Tire’de 2 açılış yapacak.

Kılıçdaroğlu, ilk önce Tire'de İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan arıtma tesisinin açılış programına katılacak. Saat 16.00'da ise yine Büyükşehir Belediyesi ve Tire Belediyesi'nin ortak projesi olan 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı'nın açılışını yapacak olan Kılıçdaroğlu, geceyi İzmir'de geçirecek.

CHP Genel Başkanı, 16 Nisan Pazartesi günü de Balçova Belediyesi ve Yeni Kuşak Köy E nstitüleri Derneği'nin düzenlediği sempozyuma katılacak. Köy Enstitüleri'nin 78'inci Kuruluş Yıl Dönümü nedeniyle Balçova'da düzenlenecek olan 'Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünmek Sempozyumu'nda saat 11.00’de açılış konuşmasını yapacak Kılıçdaroğlu'nun, sempozyumun ardından İzmir Ekonomi Üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelmesi bekleniyor.

CHP Lideri Ankara’da MYK toplantısına katılacağı ve Salı günkü grup toplantısına hazırlanacağı için saat 14.00’te yine özel uçakla İzmir’den Başkent’e hareket edecek.

15-16 NİSAN KEMAL KILIÇDAROĞLU İZMİR PROGRAMI

15 NİSAN 2018 PAZAR
14:00 Özel uçakla Antalya'dan İzmir'e hareket
16:00 Tire'de Açılış Törenlerine katılım (Stat ve Arıtma Tesisi Açılışı)

16 NİSAN 2018 PAZARTESİ
11:00 Eğitimde Adaleti ve Geleceği Düşünme Sempozyumuna katılım (Balçova - Kaya Thermal Otel)

14.00 Özel uçakla İzmir'den Ankara'ya hareket

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x