Kısıtlama İle İlgili Merak Edilenler...

Kısıtlama İle İlgili Merak Edilenler...

27 Haziran 2020 - 10:40 - Güncelleme: 27 Haziran 2020 - 10:49

27 Haziran Cumartesi bugün sokağa çıkma yasağı saat kaçtan kaça uygulanacak? Bilindiği üzere bugün YKS 2020’nin ilk aşaması olan Temel Yetenek Testi TYT nedeniyle tüm yurtta saat 09.30 itibariyle sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmaya başladı. Corona virüsü tedbirleri kapsamında alınan kısıtlama kararı ile ilgili kamuoyunda en çok merak edilip araştırılanlar arasında “Sokağa çıkma yasağı bugün saat kaça kadar uygulanacak?” sorusunun cevabı yer alıyor. İşte, kısıtlama ile ilgili merak edilen detaylar…

Sokağa çıkma kısıtlaması veya sokağa çıkma yasağı saat 09.30 itibariyle başladı. Yasak öncesi kamuoyunda “27 Haziran Cumartesi bugün sokağa çıkma yasağı saat kaçtan kaça uygulanacak?” sorusunun cevabı merak edilip araştırılıyor. Detaylar İçişleri Bakanlığı Genelgesi ile kamuoyuyla paylaşıldı. Sokağa çıkma kısıtlaması başlangıç ve bitiş saatlerini sizler için haberimizde derledik. İşte, 27 Haziran Cumartesi bugün sokağa çıkma yasağı başlangıç ve bitiş saati…

27-28 HAZİRAN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI SAATLERİ

Bugün üniversiteye giriş sınavı YKS’nin ilk aşaması olan Temel Yetenek Testi TYT Yarın ise ikinci aşama sınavları AYT ve YDT yapılacak.  Bu nedenle uygulanacak olan kısıtlamanın saatleri İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderildi.

 

Buna göre YKS'nin yapılacağı 27 Haziran Cumartesi 09.30-15.00, 28 Haziran Pazar 09.30-18.30 saatleri arasında 81 ilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Sınava gireceklerden toplu taşıma kullananların bir yakını, özel araçla gelinmesi halinde sürücüyle adayın bir yakını kısıtlamaya tabi olmayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x