Kışlada Skandal!

Kışlada Skandal!

05 Aralık 2018 - 10:35

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın Mart 2018’de Kars’ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup, sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır" denildi

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan ve bir asker koğuşunda çekildiği anlaşılan videodaki olayın Mart 2018’de Kars’ta bulunan bir birliğimizde meydana geldiği tespit edilmiş olup, sorumlular hakkında gerekli idari ve adli işlemler başlatılmıştır" denildi.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde bir grup asker, MHP Siverek Belediye Başkan Adayı Fatih Bucak’a marşlı selam göndermişti. Görüntülerde bir grup askerin yerinde sayarak, başlarındaki rütbeli askerle birlikte “Selam olsun Fatih Bucak” dedikleri görüldü.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesindeki Bucak aşiretinin önde gelenlerinden biri olan Fatih Bucak, MHP Siverek Belediye Başkan Adayı oldu. Fatih Bucak, telefonla bağlandığı yerel bir televizyon kanalının haber bülteninde adaylığıyla ilgili yaptığı konuşmada, “Biz seçime değil ölmeye geliyoruz” demişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x