Kız yurtlarındaki öğrenciler mehmetçikler için öyle bir şey...

Kız yurtlarındaki öğrenciler mehmetçikler için öyle bir şey yaptı ki!

Türkiye'nin birçok kentindeki kız yurtlarında kalan üniversite öğrencileri TSK'tarafından Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı Harekatı'ndaki askerlere manevi destek olmak için bir koreografi yaptı. Karaman, Gaziantep, Adıyaman, Çanakkale ve birçok ildeki yurtlar da bu etkinliğe katıldı. Üniversitesi öğrencileri, havanın kararmasıyla odalarının ışıklarıyla AFRİN yazdı.

15 Mart 2018 - 10:30

Karaman'da kız yurdundaki öğrenciler, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Afrin'de yürütülen 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak için oda ışıklarıyla 'Afrin' yazıp koreografi oluşturdu. Yurt önünde dev Türk bayrağı açarak İstiklal Marşı okuyan öğrenciler, Mehmetçikler için dua etti.

Yurt bahçesinde toplanan öğrenciler, dev Türk bayrağı açıp istiklal marşı okuyup sınır ötesindeki Mehmetçikler için dua etti. Öğrenci topluluğu başkanı Cansu Yalçın, Afrin'deki Mehmetçiklere manevi destek olmak için koreografi yaptıklarını belirterek şunları söyledi:

Adıyaman Yüksek Öğrenim, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne bağlı yurtlarda kalan öğrenciler, oda ışıklarıyla yurt binalarına ‘Afrin’ yazıp sokağa inerek Mehmetçiğe destek verdi.

Afyonkarahisar’daki Bacım Sultan Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan öğrenciler, yurt ışıklarıyla “Afrin” yazarak Mehmetçik’e destek oldu.

Çanakkale'de Kredi ve Yurtlar Kurumuna (KYK) bağlı yurtta kalan öğrenciler, Mehmetçiğe destek amacıyla oda ışıklarıyla ‘Afrin’ yazdı.

Gaziantep'te Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı Ümmü Gülsüm Kız Öğrenci Yurdu'ndaki üniversite öğrencileri, Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek amacıyla yurt binasının ışıklarıyla Afrin yazdı.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x