Koç Burcu Kadınına Aşık Olmak İçin 6 Neden!

Koç Burcu Kadınına Aşık Olmak İçin 6 Neden!

17 Nisan 2019 - 20:00

Zodyak kuşağının ilk burcu olan koçlar, baharın gelişinin müjdecisidirler. Kendilerine güvenen duruşlarıyla etrafa yaydıkları havaları onları ilk görüşte fark etmenizi sağlar. Koç burcu kadınına aşık olmanızın birçok nedeni var. Onlardan ilki...

Yürek yemiştir
Koç kadını yürek yemiş gibidir. Doğaüstü güçlerden korkmadığı gibi insanlardan da korkmaz. Kolay kolay göz dağı vererek püskürtemezsiniz. Her olayın karşısında dimdik durur. Bu nedenle korunmaya ihtiyaç duymaz. Kendi ayakları üzerinde durabilen cesur bir kadındır.

Çekicidir
Koç kadını doğal güzellerdendir. Genellikle çok güzel bir gülüşleri vardır. Dişleri çok düzgündür. Bakışları keskin ve delicidir. Size bakıp içinizi görür. Bunun için çaba sarf etmeseler de girdikleri her ortamda kolayca fark edilirler. Spora meraklı olduklarıdan vücutları da çok kuvvetlidir.

Aşklarının gözü kördür
Aşık olduklarında sevdikleri kişinin etrafında pervane olurlar. İhtiyaçlarını önceden sezer ona göre hareket ederler. Fedakar ve şefkatli aşıklardır. Ama eğer aşık olduları kişi tarafından kullanıldıklarını hissederlerse o zaman hiç arkalarına bakmazlar. Aşklarını kalplerine gömer kısa bir dinlenmeden sonra ortamlarda en güçlü ve en güzel halleriyle yeniden boy göstermeye başlarlar.

İçlerindeki çocuk
Ruhları hala küçük bir çocuğunki gibi coşkuludur. Fiziksel ve ruhsal olarak güçlü bir yapıya sahip olsalar da içlerinde oyun oynamayı seven, macera peşinde koşan meraklı ve hevesli bir çocuk yaşar. Onun bu coşkusu size yaşam enerjisi verir bu nedenle de yanından ayrılmak istemezsiniz.

Ateşiyle yakabilir
Koç burçları günlük hayatta olduğu gibi yatakta da oyunlar oynamayı çok sever. Muhafazakar ve geleneksel bir yapıları yoktur. Seksin aşkın bir parçası olduğunu düşünürler. O nedenle sevdikleri kişiyle bedenlerini paylaşmaktan çekinmezler. Tüm canlıların üreme isteğiyle dolduğu bahar aylarında dünyaya gelmelerinin onlar için de böyle bir avantajı olmuştur.

İlham perisi
Koç burcu kadını kendi kafasına eseni yapma konusunda hiç tereddüt etmez. Bu halleri de etrafındaki insanlara ilham verir. Başına buyrukluk, çevresinde bulunanların da ondan etkilenerek hep yakınında olmalarını sağlar. Kalbinin sesine kulak verir ve aklıyla kendine istediği her yolu açabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x