Korkunç Olayda Sıcak Gelişme!

Korkunç Olayda Sıcak Gelişme!

07 Kasım 2019 - 17:58

23 Ekim'de İngiltere'de bulunan korkunç kamyon ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı... İçerisinde 39 cansız insan bedeni bulunan kamyonetteki insanların kimliği belli oldu. Yetkililer 39 kişinin Vietnamlı olduğunu duyurdu

İngiltere’de 23 Ekim’de yaşanan korku dolu olayın detayları ortaya çıktı… Bir kamyonun dorsesinde bulunan 39 insan cesedi bütün dünyada şok etkisi yaratmış ve kısa bir süre sonra olayla ilgili detaylar ortaya çıkmaya başlamıştı.

İngiliz polisi ve adli tıp uzmanları, kurbanların soğutucu özelliğe sahip dorsede en az 15 saat aralıksız kapalı kaldığını belirlemiş ve olayla ilgili soruşturmayı derinleştirmişti.

Essex’te yaşanan korkunç olayın ardından kurbanların Çinli olduğu iddia edilmiş ve bu konuda incelemelerin devam ettiği açıklanmıştı. Bugün Vietnam polisi konuyla ilgili açıklama yaptı. Vietnam polisi Londra yakınlarında meydana gelen olayda yaşamını kaybeden 39 kişinin Vietnamlı olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, “23 Ekim’de yaşamını kaybeden 39 kişinin Vietnamlı olduğunu tespit ettik. Kurbanlar, Haiphong, Hai Duong, Nghe An, Ha Tinh, Quang Binh ve Hue bölgesinde yaşıyordu” ifadesi kullanıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x