Korkutan Patlama !

Korkutan Patlama !

23 Temmuz 2018 - 15:46 - Güncelleme: 23 Temmuz 2018 - 15:57

Ankara'da korkutan bir patlama sesi duyuldu. Valilik ve emniyet kaynakları, patlamanın kaynağına ilişkin bilgi almaya çalıştıklarını belirtti

Ankara'da henüz belirlenmeyen bir nedenle duyulan patlama sesi, endişeye neden oldu. Saat 15.00 sıralarındaki patlama sesi, Ankara'nın Çankaya, Keçiören, Etimesgut, Mamak ve Yenimahalle ilçelerinde yoğun olarak duyuldu. Alınan habere göre, patlama nedeniyle çok sayıda vatandaş polise ihbarda bulundu. İhbar üzerine polis ekipleri patlamanın nedenini belirlemek için çalışma başlattı. Kentte daha önce de dinamitle yapılan kontrollü patlama endişeye yol açmıştı.

Ankara'nın birçok noktasından duyulan bir patlama meydana geldi. Yapılan açıklamaya göre, patlama sesinin test uçuşu yapan F16’lardan kaynaklı sonik patlama olduğu öğrenildi

Ankara'da meydana gelen patlama sesi paniğe yol açtı. Yapılan açıklamaya göre, patlama sesine test uçuşu yapan bir F-16'nın neden olduğu öğrenildi. Patlamanın etkisiyle bazı işyerlerinin camları sallandı. 

Patlamanın Sebebi Belli Oldu

Patlamanın test uçuşu yapan F-16'lardan kaynaklı sonic patlama olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı'nın bilgisi dahilde gerçekleşen test uçuşu sonrası, F-16 pilotunun ifadesi alınacak. 

Daha önce de bu tür patlama sesleri duyulmuş, bunların yol yapımı için patlatılan dinamitler olduğu ifade edilmişti.

SOSYAL MEDYA TEPKİLERİ
Ilgıt Dağüstün: O patlama sesi neydi?
Aslı İskit: ‏Ankara Etimesgut dan bir patlama sesi duyuldu, ne olduğunu bilen var mı?
Muzaffer Gözübüyük: Ankara'daki bu patlama sesi kötü bir şey değildir inşallah.
Ali Murat İrat: Ankara eryaman sincan kazan bölgesinden duyulan şiddetli bir patlama oldu. Bu üç bölge 30-40 km çapında bir alan.
Mehmet Şahin: Herkes soruyor duyduk duyduk ama gören bilen yok mu patlama sesi ankara
Serkan Özel: Ankara patlama sesi? Bilgisi olan?
Tülay Köroğlu: Ankara Eryaman da patlama sesi duyuldu sebebini bilen var mı?
ŞUBAT AYINDA DA YAŞANMIŞTI
Ankara'da geçtiğimiz Şubat ayında iki kez Ankara'da korkutan patlama sesleri duyulmuştu. Patlamanın kaynağının dinamitle yol çalışmasından kaynaklandığı açıklanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x