Kuvvetli Geliyor!

Kuvvetli Geliyor!

17 Ekim 2021 - 08:35 - Güncelleme: 18 Ekim 2021 - 08:59

Pazar günü dışarı çıkacak olanlar hava durumu tahminlerini sabah saatlerinden itibaren sorgulamaya başladı. Pazar günü hava durumu şartları için vatandaşlar Meteoroloji'den gelen son verilere odaklandı. Peki, bugün hava nasıl olacak? İşte 17 Ekim hava durumu tahminleri

İkamet ettikleri şehirlerde hava sıcaklıklarının nasıl seyredeceğini merak eden vatandaşlar, hava durumu tahminlerini merak ediyor. Meteoroloji, 17 Ekim Pazar hava durumu tahminlerini açıkladı. İşte günlük hava durumu özeti, hava sıcaklığı değişimi, rüzgar yönü ve uyarılar..
 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz ile Doğu Akdeniz'in doğusunun sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara'nın batısı ve Kıyı Ege'de yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, bugün Ege Bölgesi'nde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanağın, öğle saatlerinden itibaren akşama kadar İzmir, Manisa ve Aydın çevreleri ile Muğla'nın kuzey ve batı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 kilogram/metrekare) gerçekleşmesi öngörülüyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR
Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yerel kuvvetli rüzgar ve fırtına, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.


17 EKİM HAVA DURUMU

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x