Meral Akşener Esti Gürledi!

Meral Akşener Esti Gürledi!

21 Mayıs 2019 - 10:52

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin TBMM'deki grup toplantısında konuşuyor

Akşener'in konuşmasından öne çıkan kısımlar şu şekilde:Camiler yakılıyor, bu zulmü durdurmak Türk devletinin boynunun borcudur. Mazlum Türk diye sessiz kalanlar bu zulmün ortağı olurlar.

Aziz milletim, biliyorsunuz pazar günü büyük Türk milletinin varlığına taarruz eden yedi düvele karşı ayağa kalkışının 100. yıl dönümüydü. Bugün vatanın her köşesinde bayrağımız dalgalanıyor, ezanımız okunuyorsa, bugün o koltuklarda oturabiliyorsa bunu istikbal sevdalılarına borçlu.

Fısıltı gazetesinde yayınlar başladı. Meral Akşener 19 Mayıs’ta Samsun’da dönen devlet törenine katılmadı. Evet katılmadık. Katılmadığımız o tören bir devlet töreni değil iktidar partisi ve iktidarının şovuydu. Türkiye Cumhuriyeti ibaresini devlet binalarından sökenleri, o cumhuriyetinin ilk adımındaki şovları tam bir riyadır.

Türkiye'de bugün demokrasi askıda. Hukuk, guguk olmuş. Ekonomi, harikalar diyarında yaşayan damada teslim.

Yıllık bazda yüzde 30'lara varan gıda enflasyonundan bahsediyoruz. Dünyada çiftçisini koruyuo yönlendirmeyen tek bir gelişmiş ülke bulamazsınız. Memleketi mazot, gübre, tohum ithal eder hale getirdiniz.

Küçük hesaplarla, siyasi hesaplarla bir yerlere yamanmayacağız. Olacaksa böyle, bu şekilde olacak. Aziz milletim, iktidar ve küçük ortağı unutturmaya çalışsa da biz unutturmayacağız. 6 Mayıs'ta YSK üzerinden milletimizin iradesine darbe yapılmıştır. 28 Şubat'ın kopyasıdır. Sayın Erdoğan, kendisine yapılanları millete yapmıştır. Millet iradesi 'hacklenmiştir'.

Bu muktedirlerin beka diye bir dertleri yokmuş. Beka dertleri seçim akşamına kadarmış. Kendilerine oy vermeyeni vatandaştan bile saymıyorlar. Televizyon dizilerinde Abdulhamid Han'a parti içi ayar verdirtenler bunu da yaparlar.

Milletimiz, Cumhur İttifakı'nın terör örgütünün başıyla yeniden aşkını oylayacak. Gitti bebek katili, yeniden geldi Sayın Öcalan. Habur'u, Oslo'yu görmezden geldiler. Biraz utanın be.

Şimdi gelelim damattan masallara. Bu kadar işsizin olduğu memlekette damadın sürekli masal anlatmasına tahammül etmek mümkün değil. Allah hepimize acısın. Millet açken, insanlar öğünlerini azaltıp boğazından kısarken bunların uğraştığı işe bak. 41 yeni hapishane yapacaklarmış, müjde diye bunu veriyorlar. Sizin vazifeniz Türkiye'yi açlar ve mahkumlar ülkesi yapmak değildir. Türkiye, hür ve tok insanların ülkesidir.

Devletin, milletin kaynaklarını çocuklarınızın vakıflarına aktarmayın.

Yeni moda şu; çocuğa, eşe, dosta vakıf kurdurtuyorlar. Sonra devletin, milletin parasını bu vakıflara aktarıyorlar. Sadece İBB'den bu vakıflara 850 trilyon lira aktarılmış. Kimin vakfı olduğunu biliyorsunuz, Okçuluk Vakfı'na 16.5 trilyon lira yatırılmış. Yahu Malazgirt Meydan Muharebesi'nde bu kadar ok atılmadı. Koca Anadolu fethedildi bu kadar ok atılmadı

Sınav zaten formalite icabı. Torpilin yoksa 92 alsan bile atanamıyorsun. İş arayan birinden kitap için 292 lira istiyorsunuz. Bunu derhal ücretsiz yapın.

İşizlik fonunu nasıl yandaşlar için kullanıyorlarsa şimdi de milyonlara işçinin emeklilik hayaline aynısını yapacaklar. Sayın Erdoğan kıdem tazminatı fonu uygulamasından derhal vazgeçin.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x