Merve Boluğur Ateş Püskürdü

Merve Boluğur Ateş Püskürdü

12 Nisan 2021 - 12:17

Yaklaşık 6 yıldır ekranlardan uzak olan oyuncu Merve Boluğur, Nişantaşı'da objektiflere takıldı. Bir pastaneden çıkarken görüntülenen Boluğur, muhabirlere sert çıktı


 
Son dönemde sosyal medya paylaşımları ve magazin gündemine bomba gibi düşen açıklamalarıyla adından söz ettiren Merve Boluğur, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. 

Çok sinirli olduğu gözlenen 33 yaşındaki Boluğur, öfkesini muhabirlerden çıkardı. Oyuncu, habercilerin sorularına “Hadi uzaklaşabilirsiniz. İşlerim var" dedi.

Merve Boluğur, sözlerine; "Gazeteci olmanız size hesap vereceğim anlamına gelmiyor. Hadi şimdi yolumdan çekilin” diye devam etti. Oyuncunun kaba davranışının nedeni anlaşılamadı.

"MERVE KENDİNE GEL"

Geçtiğimiz haftalarda sarı peruk takarak verdiği pozu sosyal medya hesabından yayınlayan Boluğur, takipçilerinin nabzını yoklamıştı. Ancak oyuncunun bu halini beğenmeyen hayranları “Sakın yapma”, “Merve kendine gel” şeklinde yorumlar yapmıştı.

SOSYAL MEDYADAN BİRLİKTELİĞİNİ İLAN ETTİ

Öte yandan şimdilerde şarkıcılığa soyunan 33 yaşındaki güzel, geçtiğimiz haftalarda yeni sevgilisiyle fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşmıştı.

Birlikteliğini ilan etmesine rağmen erkek arkadaşının yüzünü saklayan Merve Boluğur, paylaşımında yer verdiği ateş emojisiyle de dikkat çekmişti.

"SOKAĞA BU KADAR SEKSİ ÇIKMAZSIN" 

Sonrasında sevgilisi Meriç Kırdan'la bir paylaşım daha yapan Boluğur, göğüs dekoltesi olan kareye, "Sokağa bu kadar seksi çıkmazsın" notunu düşerek, işletmecinin kıskançlık yaptığı imasında bulunmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x