Mesut Özil Yeniden Sahne Aldı!

Mesut Özil Yeniden Sahne Aldı!

22 Şubat 2019 - 17:25

Arsenal, UEFA Avrupa Ligi’nde 1-0’lık mağlubiyetin rövanşında evinde BATE’yi 3-0 yenerek son 16’ya kalırken Mesut Özil uzun bir sürenin ardından yeniden sahne aldı


Mesut Özil, Arsenal'in BATE'yi elediği maçta uzun zaman sonra ilk 11’de şans buldu ve 90 dakika sahada kaldı.

Habere göre bu sezon Unai Emery’nin pek forma şansı vermediği Türk asıllı futbolcu maçta pasları ve takıma hücuma çıkartışıyla olumlu not aldı.

Takımın bu maçtaki en etkili isimlerinden Alex Iwobi, galibiyette ‘dünya yıldızı’ takım arkadaşı Mesut Özil’in büyük payı olduğunu söyledi.

Fakat buna karşın Unai Emery önümüzdeki maçlar için Mesut’a forma garantisi vermedi.
Iwobi “O bir dünya yıldızı. Bugün 3 gol attık ve bunda Mesut Özil’in payı çok büyüktü. Bugün de beni çok beslerdi. Biz Mesut’un kalitesini çok iyi biliyoruz. Formunu da yakalıyor onu her gün antrenmanda görüyoruz” açıklamasını yaptı.
Arsenal menajeri Unai Emery de “Eğer son iki haftada olduğu gibi hazır olabilirse önümüzdeki maçlarda ona şans verebiliriz. Bazı maçlarda ona ilk 11’de ihtiyacımız olabilir, bazen de yedekte tutabiliriz. Kadromuzda yetenekli birçok futbolcumuz var” dedi.

Emery, Mesut’un BATE karşısındaki formundan memnun olduğunu iletti. Arsenal Pazar günü Premier Lig’de Southampton ile oynayacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x