Meteoroloji Saat Verdi!

Meteoroloji Saat Verdi!

26 Temmuz 2021 - 08:50

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz kıyıları, Sakarya, Çankırı, Sivas, Kars ve Ardahan çevreleri, Karaman, Niğde ve Kayseri'nin doğu kesimleri ile bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli, Afyonkarahisar, Burdur ve Isparta çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun ve Sinop çevreleri ile Bartın'ın doğu, Karabük ve Kastamonu kuzey, Ordu'nun batı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.  İşte 26 Temmuz 2021 Pazartesi (bugün) hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 26 Temmuz 2021 tarihli hava durumu raporu yayınlandı. Meteoroloji, bugün (Pazartesi) sabah saatlerinde Sinop çevreleri ile Bartın'ın doğu, Karabük ve Kastamonu kuzey çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Samsun çevreleri ve Ordu'nun batı kesimlerinde kuvvetli yağış bekliyor .

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI
Yağışların; bugün (Pazartesi) sabah saatlerinde Sinop çevreleri ile Bartın'ın doğu, Karabük ve Kastamonu kuzey çevreleri ile öğle saatlerinden itibaren Samsun çevreleri ve Ordu'nun batı kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.


BÖLGELERİMİZDE BUGÜN HAVA NASIL?
MARMARA

Az bulutlu ve açık, doğusunun yer yer parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Sakarya çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. İstanbul, Kırklareli, Kocaeli ve Çanakkale 26 Temmuz 2021 Pazartesi (bugün) hava durumu.

ÇANAKKALE 22°C, 34°C
Az bulutlu ve açık

İSTANBUL 23°C, 32°C
Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 18°C, 32°C
Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 22°C, 32°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu

EGE
Az bulutlu ve açık, iç kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Uşak, Denizli ve Afyonkarahisar çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 


A.KARAHİSAR 15°C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İZMİR 26°C, 36°C
Az bulutlu ve açık

MANİSA 23°C, 37°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA 21°C, 37°C
Az bulutlu ve açık

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu, bu akşam saatlerinde Burdur ve Isparta çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


ADANA 25°C, 35°C
Az bulutlu ve açık

ANTALYA 27°C, 36°C
Az bulutlu ve açık

HATAY 25°C, 35°C
Az bulutlu ve açık

ISPARTA 19°C, 33°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU
Parçalı ve az bulutlu, zamanla kuzey ve doğusunun yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Çankırı ve Sivas çevreleri ile Karaman, Niğde ve Kayseri'nin doğu kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.


ANKARA 18°C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

ESKİŞEHİR 17°C, 29°C
Parçalı ve az bulutlu

KONYA 20°C, 31°C
Parçalı ve az bulutlu

SİVAS 13°C, 30°C
Parçalı ve az bulutlu, zamanla çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BATI KARADENİZ
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren bölge genelinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, Sinop çevreleri ile Bartın'ın doğu, Karabük ve Kastamonu'nun kuzey çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

BOLU 14°C, 26°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DÜZCE 19°C, 30°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KASTAMONU 12°C, 25°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, kuzey kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

ZONGULDAK 19°C, 28°C
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ORTA ve DOĞU KARADENİZ
Parçalı ve çok bulutlu, Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyılarının yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinde Samsun çevreleri ile Ordu'nun batı kesimlerinde kuvvetli olması bekleniyor. Amasya, Bayburt, Samsun, Trabzon 26 Temmuz Pazartesi (bugün) hava durumu.

AMASYA 19°C, 31°C
Parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

BAYBURT 14°C, 33°C
Parçalı bulutlu

SAMSUN 23°C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor.

TRABZON 24°C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde iç kesimleri ile bugün (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren il geneli yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey kesimlerinin yer yer parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra Kars ve Ardahan çevrelerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ERZURUM 15°C, 34°C
Parçalı bulutlu

KARS 14°C, 33°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, bugün (Pazartesi) öğle saatlerinden sonra yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

MALATYA 21°C, 36°C
Parçalı ve az bulutlu

VAN 17°C, 31°C
Az bulutlu ve açık

GÜNEYDOĞU ANADOLU
Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

ADIYAMAN 25°C, 39°C
Az bulutlu ve açık

DİYARBAKIR 23°C, 41°C
Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP 25°C, 37°C
Az bulutlu ve açık

SİİRT 27°C, 40°C
Az bulutlu ve açık

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x