Meteoroloji Uyardı !

Meteoroloji Uyardı !

18 Mayıs 2018 - 10:16

Meteorolojiden kritik sağanak yağış uyarısı geldi. Yapılan son değerlendirmelerde Marmara Bölgesi ve çevresi için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Bölgede bu sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile Edirne'nin kuzey, Sakarya'nın güney ilçeleri, kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın hakim olması bekleniyor

Marmara Bölgesi'nde sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile Edirne'nin kuzey, Sakarya'nın güney ilçelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanağın ve gök gürültülü sağanağın hakim olması bekleniyor.
Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Parçalı yer yer çok bulutlu havanın hakim olacağı bölgede sabah saatlerinde İstanbul, Kocaeli ve Sakarya ile öğleden sonra Kırklareli ile Edirne'nin kuzey, Sakarya'nın güney ilçelerinde kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.
Rüzgarın doğu ve güneydoğu (keşişleme), akşam saatlerinde kuzeydoğu (poyraz) yönlerinden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği öngörülüyor.
SAATLERE GÖRE HAVA DURUMU (HARİTALI) - MARMARA BÖLGESİ


SAATLERE GÖRE HAVA DURUMU (HARİTALI) - YURT GENELİNDE


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x