MHP Lideri Bahçeli’den Flaş Açıklamalar!

MHP Lideri Bahçeli'den Flaş Açıklamalar!

16 Ekim 2018 - 11:54

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu

 İşte Bahçeli'nin açıklamalrının satırbaşları:

- Uluslararası toplum adeta kendi kendisinin kuyusunu kazmaktadır. Dünya fazlasıyla istikrarsız, bir o kadar da belirsizliklerle dolu. Krizlerin biri biterken diğeri başlamaktadır.

- İsrail Gazze'deki katliamlarına devam etmektedir. Her zaman olduğu gibi zorbadır. Çocuklara silah doğrultacak kadar gözünü kan bürümüştür. 

- Kurgusu Türkiye düşmanlarınca yapılan tuzaklar boşa çıkarılmıştır. Biz bu vatanı kolay bulmadık, asla vazgeçmeyeceğiz. Bekamızı kurban ettirmeyiz.

- Biz bu ülkeyi akşamdan sabaha kurmadık. Birileri dayatıyor diye teslim etmeyeceğiz. Gerekiyorsa direneceğiz. Tek dişi kalmış emperyalizim canavarının boğazını sıkar atarız.

- ABD terör örgütleriyle düşüp kalkıyor, hedef birlikteliği yapıyor. ABD netleşmelidir. ABD'nin müttefiki Türkiye mi yoksa PKK mı? 

- ABD Fırat'ın doğusuna gözünü dikmiştir. Büyük Kürdistan hedefi yıkım demektir. ABD müttefiki olan Türkiye'yi pervasızca tehdit etmektedir. Biz bundan sonra NATO çatısı altında nasıl çalışacağız?

- Türkiye buna sessiz kalamaz.

- Zeytin Dalı Harekatı ile nasıl mıntıka temizliği yapılmışsa aynısı Fırat'ın doğusunda yapılmalı. Menbiç'te terçöristler çukurlar kazıyor. Fırat'ın doğusu tehdit olmaktan tamamen çıkartılmalı. 

- Türkiye'den bir papaz geçip gitmiştir. Bu papaz Türkiye ABD ilişkilerini resmen zehirlemiştir. Hakkında ciddi iddialar bulunan papaz için ABD Türkiye'yi tehdit etmiş, Türkiye ekonomisine adı konulmamış bir savaş başlattı. Türkiye- ABD ilişkileri tarihin en kötü düzeyine indi. Trump papazı hasretle kucaklamış, sanki Vietnam'dan dönen askerler gibi karşılamıştır. Papaz gitmiş kavga bitmiştir. Papaz büyüsü bozulmuştur.

- Seviyesiz Trump'ın yerini sempatik Trump aldı. Böyle devlet adamı olunmaz. 

- Türkiye ABD'nin sömürgesi değildir, 51. eyaleti hiç değildir. Trump'ın derdi nedir? Böylesine gafillik Türkiye'ye ne hakla müstehak görülmektedir?

- Yerel seçimler istikrar içinde yapılmalı ve makul sonucu vermelidir. Cumhur ittifakı ahlaken seçimlere yön vermelidir. Türkiye'nin geleceğini belirleyeceksek Cumhur İttifakı'nın ruhuna uygun hareket etmemiz kaçınılmaz bir ihtiyaçtır.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x