Milyonların Beklediği Haber!

Milyonların Beklediği Haber!

08 Haziran 2021 - 09:59 - Güncelleme: 08 Haziran 2021 - 10:15

Yüz binlerce kişi bekliyordu. Paralar bugün hesaplara yatırılıyor. Ödemeler 1.500 lira şeklinde gerçekleştirilecek. Ücretsiz izne gönderilenlere yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi bugün hesaplara yatırılacak


Paralar bügün hesaplara yatırılıyor. Ödemeler 1.500 lira olarak yapılıyor. Hükümet milyonlarca kişinin istihdam edildiği yiyecek, içecek sektöründe faaliyet gösteren işyerlerine nefes aldıracak bir uygulamayı daha devreye alıyor. Bu sektörde faaliyet gösteren işyerlerinde sigortalı çalışıp da işvereni tarafından ücretsiz izne ayrılanlara bin 500 lira nakdi ücret desteği veriliyor. 

NAKDİ ÜCRET DESTEĞİ BUGÜN HESAPLARDA
 
Ücretsiz izne gönderilenlere yapılan 1500 liralık nakdi destek ödemesi bugün yapılıyor. Ödemeler banka hesaplarına yatırılıyor, IBAN bilgileri eksik veya hatalı olan ise ödeneği PTT üzerinden alıyor.


 
30 HAZİRAN'A KADAR DEVAM EDECEK

 
işten çıkarma yasağı 30 Haziran’a kadar uzatıldı Dolayısıyla ücretsiz izne çıkarılanlara ödenen nakdi destek de 30 Haziran’a uzatılmış oldu. Daha önce 17 Nisan 2020 tarihi itibarıyla sigortalı çalışanların yararlandığı ücretsiz izin desteği, son yapılan düzenlemeyle bu tarihten sonra işe girip ücretsiz izne çıkartılanları da kapsayacak şekilde genişletilmişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x