Minik Öğrenciler Lösemi Hastası Yaşıtlarını Ziyaret Etti

Minik Öğrenciler Lösemi Hastası Yaşıtlarını Ziyaret Etti

16 Ocak 2019 - 15:03

Buca Cengiz Sani İlkokulu yürütmekte olduğu “Mutlu Yıllar Projesi” kapsamında lösemili çocukları ziyaret ederek, hediyeler dağıttı. Minikler birbirlerine destek olurken duygusal anlar yaşandı

Buca Cengiz Sani İlkokulu öğrencileri lösemili çocuklara dikkat çekmek amacıyla ‘Mutlu Yıllar Projesi’ni hayata geçirdi. Minikler lösemili çocukların ailelerine ‘yeni yılın tüm çocuklara sağlık ve mutluluk getirmesi’ dileklerini içeren 550 adet tebrik kartı gönderdi.

Proje kapsamında Dr. Behcet Uz Çocuk Hastanesi´nde lösemi hastalığından tedavi gören çocukları ziyaret eden minik öğrenciler, hasta yaşıtlarına hediye dağıtarak moral verdiler.

Okul Müdürü Gürsoy Kubilay bu tür etkinliklerin tüm okullar tarafından yapılması gerektiğini belirterek, ‘hasta çocukları mutlu edebilmek, yanlarında olduğumuzu hissettirebilmek için Dr. Behcet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı Başkanı Mustafa Bey ve Halkla Ilişkiler Müdüresi Mübeccel Hanım´la, birlikte götürdüğümüz hediye paketlerini tedavi gören çocuklara dağıttık. Gözlerindeki mutluluk hepimize bu tür organizasyonların daha sık yapılması gerektiğini hissettirdi. Diger okullara da örnek olacak bu etkinliğin öğrencilerimiz üzerinde farkındalık yarattığına inanıyoruz’ dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x