MÜKEMMEL CİDDİYET GELİYOR

MÜKEMMEL CİDDİYET GELİYOR

MÜKEMMEL CİDDİYET GELİYOR

10 Kasım 2017 - 11:20

 

Kışa girdik derken 2017 2018 modasıda kendini göstermeye başladı. Havaların kendini hissettirir derecede düşüşüyle kabanlar üzerlerimizde yerini aldı. Haliyle trençkotlarda dolaplara kaldırıldı. Yavaş yavaş kış kreasyonlarımızda belirmeye başladı. Mini mini kızlara ufak bir tüyo vermem gerekirse, şu uzun kabanları sizler giymeyiniz lütfen. Boy anlamında fukaralık söz konusu olduğu için, uzun kabanların içinde kayboluveriyorsunuz. Gözler sizi arıyor. Kısa montlar veya basende biten montlar her daim sizi daha uzun gösterir. Tavsiyemi dikkate alın lütfen!

Bu sezon oldukça ilginç kreasyonlar görürsek aman şaşırmayın! Lakin kola kravat işte çalışanlar, ofiste gömlek,ceket, etek üçlüsüyle dolaşanlar, stiliniz sokağa taşınıyor. Yanlış duymadınız sokakta 'Mükemmel ciddiyet' hakim olacak. Takım elbise bir erkeğin her daim kalkanı olmuştur, bir kadınında ciddi duruşunun yanında başarısını temsil etmiştir. Tek düze giyimden şikayetçi olanlar, stiliniz modacılar tarafından bu yıl pek bir dikkate alınmış. Adeta birer ilham kaynağı olmuşsunuz. O yüzden işe giderken göğsünüzü gere gere gidin, çıkarkende elinize birer kahve alın caddede salına salına yürüyüş yapın. 

Bu sene bir diğer önemli kalkanda şapkaların pek bir revaçta olması... Şapka devrimi niteliğindeki bu sezonun kreasyonları arasında 'Cloche' şapkalar mı desem 'Fötr' mü desem veya 'Boonie' mi, 'Bird Cake' mi desem bilemedim lakin cıvıl cıvıl bir kış olacağı kesin. Benim favorim ise kesinlikle ve kesinlikle 'Victoria' dönemine ait olan şapkalar... Bir kadını bu kadar mı asil gösterir. Lakin sezonda maalesef tam anlamıyla 'Victoria Dönemi'ne yer verilmemiş. Biraz daha yoğrulmuş ve ortaya daha mini şapkalar çıkmış. Bunada şükür diyelim ve bu sezonun kreasyonlarını takip edip kombinlerimizi yavaştan hazırlamaya başlayalım. Güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x