Mustafa Cengiz’den Haber Var!

Mustafa Cengiz'den Haber Var!

18 Mayıs 2020 - 16:15

Galatasaray Kulübü, Başkan Mustafa Cengiz'in mide ameliyatının başarılı geçtiğini ve durumunun iyi olduğunu açıkladı

Geçtiğimiz günlerde beyin ameliyatı geçiren ve 10 saatlik operasyonla tümörleri alınan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sabah saatlerinde mide ameliyatı için hastaneye kaldırılmıştı. Sarı kırmızılı kulüp, 70 yaşındaki Cengiz’in durumunun iyi olduğunu açıkladı. Sarı kırmızılı kulüpten konuyla ilgili şu açıklama yapıldı; “Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Başkanımızın genel sağlık durumu iyi olup, takip ve tedavisi devam etmektedir.  Kendisine tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”


Başkanımız Sayın Mustafa Cengiz’in, daha önce planlanan ve tedavi sürecinin bir parçası olan mide ameliyatı Prof. Dr. Sayın Dursun Buğra tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

https://twitter.com/GalatasaraySK


BEYİN AMELİYATI GEÇİRMİŞTİ
Sağlık problemleri nedeniyle Mayıs ayının başında hastaneye kaldırılan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, beyin ameliyatı olmuştu. Yaklaşık 10 saat süren operasyonun başarılı geçtiği ve Başkan Cengiz'in durumunun iyi olduğu açıklanmıştı.

Galatasaray Kulübü, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Başkan Mustafa Cengiz'in yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle yapılan tetkik ve tahliller sonucunda bir dizi operasyon geçireceğini duyurmuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x