O jesti dudak uçuklattı!

O jesti dudak uçuklattı!

02 Şubat 2018 - 22:00

Özcan Deniz'den 5 milyon liralık bebek jesti
Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, 6 aylık hamile olan sevgilisi Feyza Aktan ve doğacak çocuğunu rahat ettirmek için kesenin ağzını açtı. Zekeriyaköy'de yan yana iki villa alıp 5 milyon lira ödedi.
Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un haberi şöyle:
"Oyuncu Özcan Deniz, nikah masasına oturmaya hazırlandığı kendisinden 20 yaş küçük hamile sevgilisi Feyza Aktan'ı, eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddiaları ile şu sıralar sohbet konularının top 10'unda ilk sırada yer alıyor. Doğru ya da yanlış, bilmiyorum; ancak Özcan Deniz'in bol bol kulaklarını çınlatanlardan öğrendiğim doğru bir şey var. Baba olmaya hazırlanan Özcan Deniz, müstakbel eşi ve dünyaya gelecek bebeği ile yaşamak için paraya kıyıp Zekeriyaköy'deki bir projeden yan yana iki villa alıp birleştirmiş. Özcan Deniz, kesenin ağzını açıp müstakbel eşi ile yaşamaya başladıkları iki villaya toplamda 5 milyon lira ödemiş.

HER BİRİ 400 METREKARE

Baba olmaya ve evli ünlüler kervanına katılmaya hazırlanan Özcan Deniz, yaklaşık 4 ay sonra dünyaya gelecek evladının doğada, yeşillikler içinde büyümesini istemiş anlaşılan. Her biri 400 metrekare büyüklüğünde olan iki villayı alıp birleştiren ve 5 milyon lira ödeyen Özcan Deniz, arayı açmadan ailesinin nüfusunu artırmak istiyor anlaşılan. Umarım anne de, bebek de sağlıkla kurtulur."

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x